We hebben meer eenheid gebracht in onze Citrix oplossingen en ons portfolio. Meer informatie.

De motor achter de digitale transformatie

Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

Wij geloven sterk in technologie als instrument om vrijheid te creëren. Organisaties moeten de vrijheid krijgen om de grenzen van hun productiviteit en innovatiekracht te verleggen. Mensen moeten in staat zijn overal te werken. En IT-afdelingen moeten de zekerheid hebben dat hun kritische systemen altijd toegankelijk en veilig zijn.

Daarom wil Citrix een wereld creëren waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ op een veilige manier verbinding hebben en bereikbaar zijn. Een wereld waar alle bedrijfsvoering op digitale wijze plaats vindt. Een wereld waarin onze klanten vrij zijn om het buitengewone mogelijk te maken. We willen dit bereiken door de beste geïntegreerde technologische diensten ter wereld te ontwikkelen voor het veilig aanbieden van apps en data ⎯ altijd en overal.

Strategieën om onze visie werkelijkheid te maken

De meest uiteenlopende organisaties gaan digitaal werken. Ze moeten disruptieve bedrijfsmodellen ontwikkelen en nieuwe manieren vinden om betrokkenheid te creëren bij zowel medewerkers als klanten. Iedereen gaat anders werken. De complexiteit en beperkingen van de systemen van vroeger en de securityproblematiek houden veel organisaties nog tegen om de digitale toekomst echt volledig te omarmen.

Wij denken dat er een betere manier is om de digitale organisatie mogelijk te maken. Wij willen de digitale transformatie kracht bijzetten en onze visie werkelijkheid maken door ons te focussen op de volgende vier strategieën:

  • Leider worden op het gebied van Workspace as a Service (WaaS) met het meest complete en geïntegreerde platform voor het veilig aanbieden van apps, data en netwerken ‘as a service’ in de Citrix Cloud.
  • Ons leiderschap en onze groei versterken op het gebied van application delivery en geïntegreerde digitale workspaces.
  • Een duidelijke leiderspositie verwerven voor secure network delivery solutions voor organisaties, mid-market en strategische serviceproviders.
  • Uitgroeien tot ‘preferred’ en meest gebruikte oplossing voor intelligent analytics voor predictief en prescriptief inzicht in alle segmenten.

Ontdek onze oplossingen voor de unieke behoeften van uw branche en organisatie

Citrix (NASDAQ:CTXS) wil een wereld mogelijk maken waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Wij zorgen ervoor dat klanten invulling kunnen geven aan het toekomstige werken met de meest complete, veilige digitale workspaces, waarin alle apps, data en services aanwezig zijn die mensen nodig hebben om productief te zijn, en waarmee IT-afdelingen beter in staat zijn om complexe cloudomgevingen te gebruiken en te beheren. Citrix boekte in 2017 een jaaromzet van 2,82 miljard dollar. De oplossingen van Citrix worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500.