De motor achter de digitale transformatie

Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

Wij geloven sterk in technologie als instrument om vrijheid te creëren. Organisaties moeten de vrijheid krijgen om de grenzen van hun productiviteit en innovatiekracht te verleggen. Mensen moeten in staat zijn overal te werken. En IT-afdelingen moeten de zekerheid hebben dat hun kritische systemen altijd toegankelijk en veilig zijn.

Daarom wil Citrix een wereld creëren waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ op een veilige manier verbinding hebben en bereikbaar zijn. Een wereld waar alle bedrijfsvoering op digitale wijze plaats vindt. Een wereld waarin onze klanten vrij zijn om het buitengewone mogelijk te maken. We willen dit bereiken door de beste geïntegreerde technologische diensten ter wereld te ontwikkelen voor het veilig aanbieden van apps en data ⎯ altijd en overal.

Strategieën om onze visie werkelijkheid te maken

De meest uiteenlopende organisaties gaan digitaal werken. Ze moeten disruptieve bedrijfsmodellen ontwikkelen en nieuwe manieren vinden om betrokkenheid te creëren bij zowel medewerkers als klanten. Iedereen gaat anders werken. De complexiteit en beperkingen van de systemen van vroeger en de securityproblematiek houden veel organisaties nog tegen om de digitale toekomst echt volledig te omarmen.

Wij denken dat er een betere manier is om de digitale organisatie mogelijk te maken. Wij willen de digitale transformatie kracht bijzetten en onze visie werkelijkheid maken door ons te focussen op de volgende vier strategieën:

  • Leider worden op het gebied van Workspace as a Service (WaaS) met het meest complete en geïntegreerde platform voor het veilig aanbieden van apps, data en netwerken ‘as a service’ in de Citrix Cloud.
  • Ons leiderschap en onze groei versterken op het gebied van application delivery, virtualisatie en mobility.
  • Een duidelijke leiderspositie verwerven voor secure network delivery solutions voor organisaties, mid-market en strategische serviceproviders.
  • Uitgroeien tot de preferred en meest gebruikte oplossing voor Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS) voor zakelijke gebruikers in alle segmenten.

Ontdek onze oplossingen voor de unieke behoeften van uw branche en organisatie

Citrix (NASDAQ:CTXS) wil een wereld mogelijk maken waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. De technologie van Citrix maakt de apps en data van deze wereld veilig en gemakkelijk toegankelijk, zodat mensen in staat zijn altijd en overal te werken. Citrix heeft een compleet en geïntegreerd aanbod van oplossingen voor Workspace-as-a-Service, application delivery, virtualisatie, mobility, network delivery en filesharing, waarmee IT-afdelingen ervoor zorgen dat kritische systemen veilig toegankelijk zijn voor de gebruikers, in de cloud of lokaal, op elk device of platform. Citrix boekte in 2015 een jaaromzet van 3,28 miljard dollar. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl.