Door meer uniformiteit te brengen in ons portfolio willen we duidelijker maken waar onze producten voor staan

In de loop van2018 zult u enkele belangrijke veranderingen zien. We willen het gebruik van Citrix producten eenvoudiger maken, maar er is meer. Met nieuwe namen willen we vooral ook duidelijk maken wat de waarde van onze oplossingen is. We willen het werken met Citrix Workspace, Citrix Networking en Citrix Analytics oplossingen eenvoudiger maken, met veilige, gepersonaliseerde ervaringen en maximale keuze en flexibiliteit voor uw organisatie. Hieronder leest u er meer over.

Citrix Workspace
Citrix Workspace wordt één uniform, contextafhankelijk en veilig aanbod. Citrix Workspace biedt een volledig op de gebruiker gerichte ervaring. Die gebruiker vindt alles wat hij of zij voor het werk nodig heeft in één ‘unified app’. De toegang en performance voor de gebruiker worden volledig afgestemd op de context waarin de gebruiker verkeert en de voorwaarden die de IT-afdeling daarvoor heeft vastgelegd.

Citrix Workspace bestaat uit de volgende componenten (afhankelijk van de editie en add-ons):

Citrix Workspace app Meer informatie
Nieuwe mobiele, web- en desktopervaring waarbij alle apps en bestanden die u nodig hebt op één plek bij elkaar worden gebracht.

Citrix Content Collaboration
vroeger ShareFile

Citrix Endpoint Management
vroeger XenMobile

Citrix Secure Browser
vroeger XenApp secure browser

Citrix Hypervisor
vroeger XenServer

Citrix App Layering
Meer informatie

Citrix Virtual Apps
vroeger XenApp

Citrix Virtual Desktops
vroeger XenDesktop

Citrix Endpoint Management blijft dé manier om eindgebruikers veilige toegang te bieden tot apps die u nu al gebruikt:

Citrix Networking
Het uitgebreide Citrix Networking portfolio, vroeger deels aangeboden onder de namen NetScaler en Cedexism, wordt verder uitgebreid in de richting van software-defined networking. Citrix wordt nu de belangrijkste naam op het gebied van app delivery, met betrouwbare security en zichtbaarheid door middel van intelligente analytics.

Het Citrix Networking portfolio omvat:

Citrix ADC
vroeger NetScaler ADC

Citrix SD-WAN
vroeger NetScaler SD-WAN

Citrix Web App Firewall
vroeger NetScaler App Security, NetScaler App Firewall en NetScaler Web App Security

Citrix Gateway
vroeger NetScaler Unified Gateway en NetScaler Access Gateway

Citrix Application Delivery Management
vroeger NetScaler Management and Analytics System

Citrix Secure Web Gateway
vroeger NetScaler Secure Web Gateway

Citrix Intelligent Traffic Management
vroeger Cedexis Platform

Citrix Analytics
Citrix Analytics past machine learning toe om het gebruikersgedrag te analyseren en proactief inzicht in security mogelijk te maken. Citrix Analytics verzamelt gegevens uit het volledige Citrix portfolio en biedt de systeembeheerders concreet inzicht om proactief in te spelen op securityrisico’s voor gebruikers en applicaties, om de applicatieperformance te verbeteren en om de continuïteit te waarborgen.

Het Citrix Analytics portfolio omvat:

  • Citrix Analytics for Networking
  • Citrix Analytics for Workspaces Meer informatie

Veelgestelde vragen

Citrix wil meer uniformiteit brengen in onze producten en oplossingen, om de ervaring, security en keuzevrijheid mogelijk te maken die u nodig hebt om te innoveren, klanten aan te trekken en productief te zijn, altijd en overal. Meer uniformiteit betekent meer eenvoud, en dit brengt enkele naamswijzigingen met zich mee. Zodra de stap naar de nieuwe oplossingen en namen volledig is gezet, zijn de voordelen van Citrix als business en technology partner meteen duidelijk voor u.

Er verandert niets aan de toonaangevende technologie, ondersteuning en service die u van Citrix mag verwachten. Het komende jaar zult u veranderingen zien op onze website, in onze ondersteuningsdocumentatie en in onze gebruikersinterfaces. Verder zijn er aanpassingen in portals, gebruikersdocumentatie en gebruikersgedrag. Zodra de transitie een feit is, resulteren de integratie en verbeterde uniformiteit in ons portfolio in nieuwe voordelen voor uw organisatie.

Volgende stap