Digitale workspaces geven een nieuwe invulling aan digitaal zakendoen.

Samen met klanten geven wij vorm aan het toekomstige werken. Wij ontwikkelen technologie voor digitale workspaces die een uniforme, complete gebruikerservaring mogelijk maken met veilige zakelijke apps en data, en die het voor IT-afdelingen eenvoudiger maken om de complexe hybride en multicloud-omgevingen van tegenwoordig te configureren, bewaken en beheren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat mensen, organisaties en dingen continu met elkaar in contact staan, altijd en overal, op elk device.

Citrix biedt de flexibiliteit en controle die nodig zijn om uw werk te transformeren en vooruitgang te boeken

Als u de flexibiliteit van de cloud wilt benutten zonder te worden tegengehouden door complexiteit en overdreven securitymaatregelen, dan hebt u de flexibiliteit en het beheer van digitale workspaces nodig. Citrix Workspace integreert diverse technologieën, platforms, devices en clouds, en is flexibel en eenvoudig te implementeren. U rolt nieuwe technologie uit zonder uw bestaande infrastructuur compleet op de schop te nemen. De IT-afdeling en de gebruikers creëren samen een contextafhankelijk, ‘software-defined’ grens rond de organisatie. Het resultaat is een complete oplossing voor de beveiliging van al uw hybride en multicloud-omgevingen en alle daarin gebruikte devices. Uniform, contextafhankelijk en veilig. Dat zijn de begrippen waarop Citrix de workspace van de toekomst bouwt en waarmee u beschikt over technologie om uw organisatie te laten groeien.

Citrix Cloud

De kracht van Citrix met de flexibiliteit van de cloud

Citrix Cloud is de snelste, eenvoudigste en flexibelste manier, en geheel veilig bovendien, om digitale werkplekken te beheren. U reduceert de kosten en complexiteit en implementeert supersnel nieuwe werkplekken in de cloud of op welke infrastructuur u maar kiest.

Meer informatie over Citrix Cloud  

750.000

AANTAL SEATS VOOR CITRIX-TECHNOLOGIE IN DE CLOUD

Bron: Citrix Sales Operations

Virtualisatie en mobility

Stimuleer vindingrijkheid: laat uw mensen werken waar ze maar willen

Wij zorgen ervoor dat uw Windows, Linux, web en SaaS apps en complete virtuele desktops op een veilige manier worden aangeboden aan elk device, zodat uw teams kunnen werken waar en wanneer ze maar willen.

Meer informatie over virtualisatie en mobility

15M

ACTIEVE GEBRUIKERS VAN XENAPP EN XENDESKTOP PER WEEK

Bron: Citrix Insight Services, augustus 2017

Software-Defined Networking

Werk samen met een leider in de sector: voor extra zekerheid

Kies voor softwaregebaseerde netwerkoplossingen met de security, betrouwbaarheid en snelheid waar wereldwijd al duizenden netwerken op vertrouwen.

Meer informatie over software-defined networking

Nr. 1

IT-PROFESSIONALS HEBBEN CITRIX NETWORKING VERKOZEN TOT BESTE APPLICATION DELIVERY CONTROLLER, AL DRIE JAAR ACHTER ELKAAR

Bron: IT Brand Impulse 2015

Samenwerking

Veilig bestanden delen voor grote organisaties. Ongehinderd samenwerken.

Eenvoudige en veilige automatisering van workflows en toegang tot bestanden en bestanden synchroniseren en delen vanaf elk device.

Meer informatie over samenwerking

20 miljoen

AANTAL GEBRUIKERS IN 60.000 ORGANISATIES WERELDWIJD DIE BESTANDEN SYNCHRONISEREN EN DELEN MET CITRIX

Bron: Citrix Cloud Services Business Unit, 2015


 

De digitale transformatie tastbaar gemaakt

Transport, de horeca, financiële dienstverleners... in elke sector zijn er ingrijpende veranderingen onder invloed van digitale technologie. Van diensten in de cloud tot gegevensanalyse, technologie verandert onze manier van werken ingrijpend. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden om bedrijfsmodellen te ontwikkelen, om te innoveren, om aan productontwikkeling te doen en om klanten een betekenisvolle ervaring te bezorgen.

Vereenvoudig uw systemen

Een cloudgebaseerde aanpak vereenvoudigt het beheer en bezorgt IT-afdelingen de flexibiliteit om nieuwe systemen te gaan gebruiken, om snel op en af te schalen en om updates uit te rollen wanneer dat maar nodig is.  

Krijg cybersecurity onder controle

Onze securityaanpak is anders. Een contextafhankelijk ‘softwaregedefinieerde grens’ gaat slechts open voor specifieke gebruikers in specifieke omstandigheden en maakt het hele netwerk en ecosysteem van de gebruiker inzichtelijk.

Vertrouwd door de meest vooraanstaande organisaties

De bekendste merken ter wereld vertrouwen op Citrix om veilige digitale werkplekken mogelijk te maken.

Fortune Global 100

Fortune Global 500

Forbes Global 2000

Bron: Citrix Sales Operations, 2015

Wat Citrix anders maakt

Eén geheel

De IT-afdeling kan uw volledige technologische infrastructuur configureren, bewaken en beheren vanuit één console en zo een uniforme gebruikerservaring mogelijk maken.

Contextafhankelijk

Digitale workspaces gebruiken machine learning om zich aan te passen aan het patroon en de verwachtingen van de gebruiker, zodat iedereen veilig kan werken, waar ze maar zijn.

Veilig

Een ‘softwaregedefinieerde grens’ maakt het netwerk en ecosysteem van de gebruikers op een veilige manier toegankelijk en inzichtelijk, zodat bedreigingen proactief kunnen worden aangepakt.

Wat de experts zeggen

Aanbieden van Windows-apps

Citrix biedt de enige beproefde oplossing voor de virtualisatie van Microsoft Skype for Business.

Aanbieden van data en bestanden

Citrix vermeld als leider in het Magic Quadrant voor Content Collaboration Platforms.

Uptime van apps en security

Citrix al 10 jaar vermeld als leider in het Gartner Magic Quadrant voor ADC’s.

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde ondernemingen in de VS en daarbuiten. Het gebruik hier gebeurt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Meer dan 400.000 klanten gebruiken producten van Citrix voor het veilig aanbieden van apps en data

Bron: Citrix Sales Operations, maart 2016

Bekijk meer verhalen van klanten

Ontdek hoe Citrix-oplossingen een nieuwe invulling geven aan werken