Icon

Analytics

Detecteer en voorkom onbekende securityrisico’s, verbeter de applicatieperformance en optimaliseer uw IT-operaties.

Analytics

Citrix Analytics

Belangrijkste voordelen van geavanceerde analytics

Moderne IT-architecturen brengen nieuwe manieren met zich mee om securityrisico’s te begrijpen, de applicatieperformance te verbeteren en werkwijzen te optimaliseren. Wanneer beslissingen kunnen worden ondersteund met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) brengt dat veel meer boven water en gaat de snelheid omhoog waarmee IT-professionals of het systeem kunnen of kan reageren. Geavanceerde, intelligente analytics gaat veel verder dan gewone analytics, en resulteert in dat anders zo moeilijk te vinden inzicht dat de security, performance en bottom line van uw organisatie kan verbeteren.  

Organisaties geven aan dat investeren in data analytics, visuele dashboards en predictieve en prescriptieve analytics belangrijk wordt in de komende twaalf maanden.
IDG: Data & Analytics Landscape in the Enterprise
2018

Waarom Citrix Analytics?

Het Citrix productportfolio brengt op een unieke manier informatie bij elkaar over het netwerkverkeer en de gebruikers, bestanden en endpoints, om daarmee een allesomvattend beeld te creëren van wat de gebruikers doen, hoe applicaties presteren en wat het operationeel gebruik is. Het unieke inzicht maakt het vervolgens mogelijk om actie te ondernemen voor alle Citrix producten, waardoor een ‘closed loop’ ontstaat.

Volgende stap