Pictogram Applicatievirtualisatie en VDI

Digital Workspace

Dit is het toekomstige werken

Werk is niet plaatsgebonden meer. Mensen werken op meer verschillende manieren en willen kunnen veranderen. Citrix maakt digitale workspaces mogelijk die maximale vrijheid en security bieden. Werken kan voortaan lokaal, onderweg of in de cloud. Citrix biedt compromisloos vertrouwen.

DIGITALE WORKSPACE

Citrix Workspace

Wat is een digitale workspace?

Een digitale workspace is een flexibele, geïntegreerde manier om apps, desktops, data en devices aan te bieden aan gebruikers. Een uniforme, contextafhankelijke en veilige digitale workspace van Citrix maakt dit alles mogelijk. Zo realiseert u alle voordelen van uw hybride of multicloud-omgeving en vereenvoudigt u het beheer en de security. Een complete, veilige digitale workspace heeft de volgende kenmerken:

Eén geheel

De IT-afdeling kan uw volledige technologische IT-infrastructuur configureren, bewaken en beheren vanuit één console en zo een uniforme gebruikerservaring mogelijk maken.

Contextafhankelijk

Digitale workspaces gebruiken machine learning om zich aan te passen aan het patroon en de verwachtingen van de gebruiker, zodat iedereen veilig kan werken en productief kan blijven, ongeacht locatie.

Veilig

People-centric security plaatst de gebruiker centraal. Gegevens over het gebruikersgedrag worden gebruikt om contextafhankelijke toegang mogelijk te maken met afdoende beveiligingsvoorzieningen en predictive analytics voor totale zichtbaarheid.

Je neemt je werkplek gewoon met je mee. Als je op kantoor afsluit en even later verdergaat in de trein, staat de cursor nog op precies dezelfde plek. Dat is de toekomst. Een toekomst die volstrekt logisch werkt.
Markus Marksteiner
CTO
Baloise Group

De rol van Citrix

Het beheer van steeds meer SaaS-, web- en mobiele apps in diverse cloudomgevingen is op den duur onwerkbaar en verhoogt de securityrisico’s. Citrix Workspace brengt de controle terug waar die hoort: in uw handen. Alleen Citrix is in staat om alle apps en data op een geïntegreerde manier bij elkaar te brengen, over alle applicaties heen, zowel on-premise als in de cloud, zodat de juiste gebruiker op het juiste moment op de juiste ervaring kan rekenen.

Bekijk de Citrix Workspace in actie.

Erkenning in de markt

  • Citrix Virtual Apps verlaagt de kosten van desktopondersteuning met 1,7 miljoen dollar.

  • Citrix genoemd als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Mobility Management Software 2018 Vendor Assessment’

  • Citrix vermeld als leider in het 2018 Gartner Magic Quadrant voor Content Collaboration Platforms.

  • Kies Citrix voor al uw ADC-behoeften, wereldwijd

Onze aanbevolen partners

Volgende stap