Grotere wendbaarheid met de cloud en digitale workspaces

Organisaties van elke omvang kiezen voor de cloud om hun wendbaarheid en flexibiliteit te vergroten. Echter, de reis naar de cloud en het dagelijks beheer kunnen complex zijn. Een digitale workspace vereenvoudigt uw migratie naar en beheer van de cloud, en staat garant voor een betere gebruikerservaring en betere bescherming van uw data. Alles wat uw medewerkers nodig hebben om lekker te werken is aanwezig, met een duidelijk op de gebruiker gerichte gebruikerservaring.

CITRIX CLOUD SERVICES DEMOSERIE
Ontdek hoe u met Citrix Cloud services vanuit elke cloud of infrastructuur veilige digitale workspaces aanbiedt.

Lees hoe

Citrix lost diverse uitdagingen rond uw cloudgebruik op door u in alle flexibiliteit workloads te laten overbrengen naar elke cloudomgeving. Als u dat liever hebt, kunt u ook een deel van uw workloads intern houden (on-premise) en toch alles beheren vanuit een en dezelfde console.

Citrix Workspace is de eenvoudigste en flexibelste manier om apps, desktops en data aan te bieden in de cloud. Alles wat uw medewerkers nodig hebben om lekker te werken is aanwezig, met een eenvoudige en consistente ervaring via de Workspace app.

Citrix Workspace staat verder garant voor een krachtige gebruikerservaring dankzij betrouwbare verbindingen, netwerkoptimalisatie, betere laadtijden voor applicaties en adaptieve, contextafhankelijke virtualisatietechnologie die een hoogwaardige ervaring mogelijk maakt ongeacht bron, netwerk of device.

Al die verschillende cloudaanbieders maken de security inconsistent en leiden tot moeilijke toegang. Citrix Workspace maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om de securityrisico’s bij cloudgebruik te monitoren, te sturen en te beheren, bijvoorbeeld door twijfelachtige websites te blokkeren voor gebruikers. Citrix Workspace voorkomt bovendien datalekken en maakt veilige filesharing mogelijk tussen medewerkers en partners op basis van consistente, platformoverschrijdende securitypolicy’s.

Citrix-product

Citrix Workspace

  • Ga in eigen tempo over naar de cloud met alle flexibiliteit om uw workloads te beheren – on-premise en in de cloud – vanuit een en dezelfde console
  • Houd de productiviteit hoog en zorg voor de allerbeste cloudervaring
  • Houd het cloudrisico in de hand door te waken over de activiteiten van gebruikers en de toegang tot twijfelachtige websites onmogelijk te maken

Bekijk Citrix Workspace in actie

Volg een live demo.