Verhoog de efficiëntie en verlaag de kosten met een cloudstrategie

Veilige digitale workspaces vanuit elke infrastructuur met Citrix Cloud

Organisaties van alle soorten en maten gaan de cloud gebruiken om hun IT eenvoudiger te maken, minder infrastructuur te hebben en de productiviteit te verhogen. Citrix Cloud is waar u bent. Dit is de eenvoudigste en flexibelste manier om de Citrix Workspace aan te bieden, inclusief alle benodigde apps, desktops en data. Alles wat uw medewerkers nodig hebben om lekker te werken, met eenvoudige en consistente beheerfunctionaliteit.

CITRIX CLOUD SERVICES DEMOSERIE
Ontdek hoe u met Citrix Cloud services vanuit elke cloud of infrastructuur veilige digitale workspaces aanbiedt.

Lees hoe

Het gebruik van de cloud op alle niveaus van de organisatie is een groot pijnpunt voor de IT. Al die verschillende cloudaanbieders maken de security inconsistent en leiden tot een erg wisselende gebruikerservaring en moeilijke toegang. De IT-afdeling staat voor de taak om alle verschillende cloudservices te monitoren, reguleren en soms te weigeren. De Citrix Workspace die wordt aangeboden via Citrix Cloud is een innovatieve manier om deze services bij elkaar te brengen en te beheren met maximaal behoud van controle voor de IT-afdeling. Voorkom datalekken en maak veilige filesharing mogelijk tussen medewerkers en partners op basis van consistente, platformoverschrijdende securitypolicy’s. Dankzij de consistente gebruikerservaring, geoptimaliseerd voor performance en content, gaat de productiviteit omhoog. Medewerkers hoeven maar één wachtwoord te onthouden voor de verschillende services en krijgen daarmee op een uniforme manier toegang tot al hun apps.

Met een Citrix Cloud en Citrix Workspace kunt u meer doen met minder middelen, dankzij centraal IT-beheer, gestroomlijnde upgrades en lagere kapitaaluitgaven. Veranderen uw behoeften, dan is uw infrastructuur dankzij deze cloudtechnologie altijd gemakkelijk schaalbaar, in beide richtingen. Komt er nieuw personeel bij, dan voegt u eenvoudig nieuwe instances toe. Gaan ze weer weg, dan verwijdert u die instances ook weer even gemakkelijk. Het is zelfs mogelijk om uw Citrix Workspace configuratie eerst uit te proberen zonder te investeren. Is alles naar wens, dan kunt u die configuratie gewoon behouden voor uw productielocatie. Met Smart Tools automatiseert u uw implementaties, upgrades en capaciteit, en versnelt u het ontwerp en beheer van workloads.

Citrix Workspace staat garant voor een consistente gebruikerservaring en performance, dankzij adaptieve, contextafhankelijke virtualisatietechnologie die een hoogwaardige ervaring mogelijk maakt ongeacht bron, netwerk of device. Citrix Cloud breidt deze superieure ervaring verder uit met eenvoudig identiteitsbeheer en een voorwaardelijke Single Sign-On (SSO). Citrix technologie vereenvoudigt de provisioning en het onderhoud van Windows-images. Gebruikers kunnen rekenen op een rijke, krachtige ervaring dankzij het toonaangevende HDX protocol.

Citrix geeft invulling aan cloudadoptie met een unieke hybride aanpak qua beheer en integratie van clouddiensten. De workspace wordt aangestuurd vanuit Citrix Cloud, maar de eigenlijke diensten die voor de virtuele apps en desktops, mobility, secure access en secure file sharing worden gebruikt, kunnen worden ondergebracht waar u maar wilt, ook in legacy on-premise infrastructuren. Deze aanpak maakt het mogelijk om on-premise en in de cloud aangeboden diensten volledig naar eigen voorkeur met elkaar te combineren. U bepaalt zelf welke apps, desktops en data naar de cloud verhuizen, en wanneer dat gebeurt. Het maakt niet uit waar de afzonderlijke diensten zich bevinden. Apps, desktops en data kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd en beheerd via een en dezelfde console, en als digitale workspace worden aangeboden, met een en dezelfde gebruikerservaring.

Citrix Workspace

  • Aanpak van wildgroei in de cloud.
  • Verlaging van de investeringskosten voor infrastructuur.
  • Maximale productiviteit met de allerbeste gebruikerservaring.
  • In eigen tempo naar de cloud.

Bekijk een Citrix Workspace in actie

Volg een live demo.