Beveiligen en beheren van Office 365 op mobiele devices

Toegang tot populaire Office-apps zonder dataverlies

Microsoft Office 365 maakt Word, Excel, Exchange, PowerPoint en andere belangrijke Microsoft-applicaties toegankelijk op alle devices van de gebruikers, ongeacht locatie. Maar Office 365 is slechts het begin. Naast apps van Microsoft implementeren grote organisaties vaak ook native mobiele apps en zelf ontwikkelde apps, webapplicaties en SaaS-apps, tot en met gevirtualiseerde apps die veilig draaien in het datacenter. De IT-afdeling moet alle ondersteunde platforms, apps en data inzichtelijk kunnen maken.

Lees hoe

Met Citrix Endpoint Management kan de IT-afdeling de apps van de organisatie perfect beveiligen en volledig afgeschermd houden van de applicaties die medewerkers privé gebruiken op hun mobiele devices. Het moet mogelijk zijn om apps en data van de organisatie selectief te wissen van het privédevice van de gebruiker zonder iets te veranderen aan de persoonlijke zaken van die gebruiker.

Openbare Office-apps biedt u aan in de Citrix Endpoint Management store. De Citrix Endpoint Management store kan elke app bevatten die de organisatie aan de gebruikers wil aanbieden. Omdat het hier om managed Office-apps gaat, heeft de systeembeheerder alle mogelijkheden om rechten toe te wijzen en weer in te trekken voor de diverse gebruikers.

Citrix Endpoint Management heeft naadloze ‘Open in’-functionaliteit, wat het mogelijk maakt om data en documenten uit te wisselen met native Office-apps. Een bijlage in Citrix Endpoint Management Secure Mail kan nu naadloos worden geopend in diverse Office 365-apps.

Opgeslagen data en data onderweg blijven perfect veilig dankzij de VPN van elke app, mogelijk gemaakt door Citrix ADC.  De Citrix ADC die wordt gebruikt voor Citrix Secure Mail en andere Citrix Endpoint Management apps, kan ook worden gebruikt voor Office 365.

Citrix-producten

Citrix Endpoint Management

  • Veilig aanbieden van Office 365 en andere mobiele apps aan daartoe gemachtigde mobiele devices die aan de eisen voldoen.
  • Afdwingen van regels met betrekking tot de encryptie die van toepassing moet zijn op data in rust.
  • Gebruik van micro-VPN’s en een VPN voor elke app apart voor data in transit tussen de cloud en het interne datacenter of netwerk van de organisatie.

Bekijk

Optimalisatie van Microsoft Enterprise Mobility + Security / InTune met Citrix Enterprise Management

Ontdek hoe Citrix Endpoint Management extra security en productiviteit mogelijk maakt voor Office 365.

Lees

Beveiliging en beheer van Office 365 met Citrix Endpoint Management

Ontdek waarom Office 365 zo populair is geworden onder zakelijke gebruikers.

Ontdek

Citrix Endpoint Management voor EMS

Ontdek hoe Citrix Endpoint Management en EMS kunnen helpen bij het beheer van Office 365 en uw workspace.