Transformeer de ervaring voor uw medewerkers met een intelligente workspace solution

Organiseer, stuur en automatiseer het werk, voor een verhoging van de productiviteit

Medewerkers verliezen veel tijd als ze in allerlei verschillende systemen op zoek moeten naar informatie. Wat medewerkers tegenwoordig nodig hebben, is een intelligente digitale workspace die een einde maakt aan de wanorde en medewerkers op een uniforme manier toegang biedt tot alle systemen. Een intelligente workspace detecteert belangrijke veranderingen en vormt complexe processen om tot doelgerichte workflows. Belangrijke informatie en taken kunnen naar elke locatie worden gepusht. Met een intelligente workspace kunnen uw mensen rekenen op een geweldige gebruikerservaring, zonder dat de gegevens van de organisatie ooit buiten de controle van de IT-afdeling komen.

Citrix Workspace intelligence - rondleiding en demonstratie

Download de Citrix Mobility Kit

Aan mobiel werken zijn specifieke eisen verbonden. Zorg dat het IT beheer niet te complex wordt.

Lees hoe

Citrix Workspace biedt gebruikers een enkele toegangspoort tot uw systemen, met een bekende interface ongeacht het device dat ze gebruiken. Vanuit zijn of haar workspace heeft de gebruiker overal toegang toe: van native SaaS-apps tot web-, mobiele en virtuele apps, en van desktops tot distributed file stores. Vanuit een uniforme appstore kunnen alle verschillende soorten apps automatisch worden aangeboden aan alle mogelijke soorten devices.

Citrix technologie zorgt ervoor dat u ook op andere manieren de controle over uw omgeving behoudt. Veilig, geïntegreerd identiteits- en toegangsbeheer authenticeert de gebruikers en biedt het gemak van single sign-on. Een groot voordeel voor de IT-afdeling is dat ze hiermee alle mogelijke info krijgen over het starten van apps. Citrix Networking technologie zorgt ervoor dat gebruikers de applicatieperformance krijgen die ze nodig hebben, ongeacht hun fysieke locatie of vanaf welke locatie hun applicaties worden aangeboden.

Citrix Workspace beschikt over microapps die zijn ontwikkeld om uw gebruikers slimmer te laten werken en sneller resultaat te laten bereiken. Ze brengen informatie en taken uit verschillende systemen samen en automatiseren uw workflows. Onnodige logins, clicks en swipes worden vermeden, zodat allerlei routinetaken sneller verlopen. Gepersonaliseerde en geprioriteerde meldingen en proactieve intelligente feeds leveren constant informatie aan waarmee u concreet aan de slag kunt.

Via de microapp page builder stelt u binnen enkele minuten uw eigen workflows samen. Bezorg medewerkers hun eigen to-do-lijstjes en one-click-taken om hun werk eenvoudiger te maken. Is out-of-the-box meer uw stijl? Dan biedt Citrix Workspace diverse microapps die in samenwerking met bekende SaaS-aanbieders zijn ontwikkeld.

Citrix Workspace maakt het mogelijk om verschillende IT-aspecten te beheren vanuit een en dezelfde uniforme console. Vanuit die ene console beheert u uw workspaceservices, zorgt u ervoor dat u minder dubbel werk hoeft te doen en stroomlijnt u uw IT-operaties. Interne dreigingen kunt u proactief evalueren. Citrix Workspace met Citrix Analytics maakt analyse van het gebruikersgedrag mogelijk. Het risiconiveau van de gebruikers wordt geëvalueerd en krijgt een score, wat het gemakkelijk maakt om die risico’s te identificeren en aan te pakken. De combinatie van performance analytics en root cause analysis vereenvoudigt bovendien de optimalisatie van resources en leidt daarmee tot een geweldige gebruikerservaring.  

Citrix-product

Citrix Workspace

  • Maakt systemen op een en dezelfde manier toegankelijk voor medewerkers.
  • Deelt complexe SaaS-applicaties op in gestroomlijnde, doelgerichte workflows.
  • Automatiseert werk door belangrijke informatie en taken te pushen naar elk device, elk intranet en elke messenger.

Bekijk Citrix Workspace in actie

Volg een live demo.