Meer mobility met een digitale workspace

Zorg voor extra productiviteit

We gaan steeds mobieler werken. Maar om de gebruikers zo productief mogelijk te laten zijn, moet het Enterprise Mobility Management meer omvatten dan alleen het simpele beheer van mobiele devices en apps. Wat we nu nodig hebben, is Unified Endpoint Management (UEM). UEM is een centrale pijler van Citrix Workspace.

Download de Citrix Mobility Kit

Aan mobiel werken zijn specifieke eisen verbonden. Zorg dat het IT beheer niet te complex wordt.

Lees hoe

De adoptie en convergentie van mobility, IoT, cloud en securitytechnologie hebben een einde gemaakt aan de traditionele werkplek. De digitale workspace van vandaag de dag is voor organisaties een manier geworden om zich te onderscheiden. Medewerkers krijgen hiermee meer flexibiliteit, geheel afgestemd op hun mobiele manier van werken.

De meeste gebruikers bepalen zelf wanneer, hoe en waar ze werken. Alle verschillende devices van de gebruikers maken het de IT afdeling enorm lastig.  Een oplossing voor Unified Endpoint Management maakt het mogelijk om het beheer van mobiele devices, traditionele desktops en laptops en IoT te centraliseren binnen één beheerplatform.

De meeste gebruikers willen onderweg toegang hebben tot een complete digitale workspace met daarin alle mobiele, web-, SaaS- en Windows apps die ze nodig hebben. Citrix Workspace biedt veilige toegang tot de systemen van de organisatie, inclusief bestanden en data, zodat gebruikers nu net zo productief werken als op kantoor (en misschien nog wel productiever).

Gebruikers willen een mobiele, flexibele en naadloze workspace. De oplossing die Citrix biedt voor digitale workspaces ondersteunt de bekende use cases: de parttime telewerker, personeel op afstand en mensen die van thuis uit werken. De oplossing biedt veilige toegang tot alle apps en data die mensen nodig hebben om goed te werken.

Citrix Workspace

  • Integratie van mobility, IoT, cloud en security.
  • Vereenvoudiging van het workspacebeheer met Unified Endpoint Management.
  • Verhoging van de productiviteit met behoud van security.

Bekijk een Citrix Workspace in actie

Volg een live demo.