Moderne IT-security

Pak cybergevaren aan met people-centric security

We gaan steeds meer doen in de cloud. Gebruikers werken met SaaS-applicaties en willen altijd en overal, vanaf elk device en elke locatie, toegang hebben. De IT-afdeling moet het mogelijk maken. Dit betekent dat organisaties security moeten hebben die heel fijnmazig kan worden beheerd en toegang mogelijk maakt op basis van zaken als locatie en gebruikersgedrag. De nieuwe securityaanpak moet een einde maken aan de versnipperde systemen van vroeger en het complete IT-landschap inzichtelijk maken, zodat u elk gevaar, niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit, de baas blijft.

Lees hoe

Citrix Workspace biedt elke gebruiker een eenvoudige, gepersonaliseerde ervaring afhankelijk van context en voorkeuren. De IT-afdeling kan contextafhankelijke policy’s vastleggen voor automatische aanpassing aan veranderende omstandigheden. Zo kan de toegang worden toegewezen of geweigerd op basis van gebruiker, locatie, device of (verdacht) gedrag. Voor de toegang tot web-, SaaS- en virtuele apps wordt gewerkt met Single Sign-On (SSO), wat het IT-beheer en de gebruikerservaring verder vereenvoudigt en verbetert.

Citrix Workspace past de door u vastgelegde policy’s voor de (mobiel) gebruikte devices en apps moeiteloos toe. End-to-end encryptie houdt uw data veilig tijdens het transport tussen endpoint, netwerk en organisatie. Geavanceerde containertechnologie maakt het mogelijk om apps en data op het device verder te beveiligen met een versleutelde safe waarin de sleutels zelf worden opgeslagen.

Citrix Workspace maakt al uw endpoints, het netwerk, het webverkeer, uw dataopslag en uw web-, virtuele en SaaS-applicaties volledig inzichtelijk, wat de detectie van malware gemakkelijker maakt. Verder is het mogelijk om risicogevoelige apps te isoleren en zo te beschermen tegen aanvallen. U kunt de internetactiviteit van gebruikers controleren en de toegang tot verdachte sites omleiden naar een veiligere locatie, in een ‘sandbox’. Op deze manier krijgt malware of schadelijke data geen kans om uw systemen binnen te dringen. Met policy’s kunt u geblokkeerde sites centraal beheren.

Citrix Workspace verbetert ook de continuïteit van uw organisatie door input te verzamelen uit het netwerk en uit uw web-, virtuele en SaaS-apps. Verbindingen zijn altijd beschikbaar, zodat gebruikers continu beschikken over snelle apps en services, zelfs bij een storing van een server of uitval ergens in het netwerk. Ook als een aanval uw organisatie probeert lam te leggen, kan iedereen moeiteloos doorwerken.

Citrix Workspace beschermt uw gevoeligste bedrijfsgegevens tijdens het gebruik, tijdens het transport en tijdens de opslag, in het datacenter en in de cloud. U kunt gemakkelijk documenten uitwisselen of samen aan documenten werken, waarbij alle metadata en content worden beveiligd met AES 256-encryptie. Verder is integratie met DLP-oplossingen (Data Loss Provider) mogelijk om zicht en grip te krijgen op het delen van gevoelige data.

Aangezien uw volledige infrastructuur maximaal inzichtelijk is, kunt u gemakkelijk aantonen dat u de regels naleeft. Citrix Workspace helpt u bij het handhaven van compliance en aspecten zoals Information Rights Management (IRM) en Data Loss Prevention (DLP) door gebruikersrollen en verantwoordelijkheden rechtstreeks te integreren in hoe ze gebruikmaken van en samenwerken met apps en data. Dit maakt het eenvoudiger om pogingen tot diefstal (van buitenaf en van binnenuit) van gevoelige data te detecteren en te voorkomen.

Bekijk Citrix Workspace in actie

Volg een live demo.