Bring Your Own Device (BYOD) zonder de security in gevaar te brengen

Laat medewerkers op een veilige manier hun eigen mobiele devices gebruiken voor het werk

Medewerkers brengen steeds vaker allerlei eigen devices mee naar het werk. Dat stelt de IT-afdeling voor heel wat uitdagingen qua beheer (van zowel applicaties als die mobiele devices). Bring Your Own Device (BYOD) laat mensen zelf hun devices kiezen, maar helemaal zonder gevaar voor de organisatie is dit niet.

Lees hoe

De behoefte aan BYOD neemt toe. Maar dan moet de IT-afdeling wel in staat zijn om alle apps en devices veilig te beheren. Met Citrix Endpoint Management kunnen mobiele apps en devices vanuit één console worden beheerd over alle platforms heen. Deze vorm van mobiel beheer werkt voor het afdwingen van security en compliance met policy’s die de gebruikers nog alle ruimte bieden om hun eigen device te kiezen.

Citrix Endpoint Management biedt een oplossing voor Mobile Application Management (MAM) waarmee medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over hun privacy. Zonder dat devices op voorhand bekend hoeven te zijn kan de systeembeheerder applicatiespecifieke policy’s toepassen, zoals voor Single Sign-On of het op afstand wissen van devices. Ook de workflow tussen de apps kan perfect worden geregeld. 

Bezorg medewerkers de tools die ze nodig hebben om productief te zijn op hun eigen devices. De mobiele productiviteitsapps van Citrix zijn specifiek geoptimaliseerd voor zakelijke gebruikers met de zakelijke functionaliteit die gebruikers ook hebben in hun desktopapplicaties. De integratie van veilige productiviteitsapps en workflows staat garant voor productiviteit op eigen devices. De apps worden centraal beheerd over alle verschillende platforms heen. Dit maakt het BYOD-beheer minder complex en zorgt voor maximale mobiele productiviteit.

Citrix-producten

Citrix Endpoint Management

  • Voor transformatie van uw organisatie met centraal beheerde apps en data over de verschillende platforms heen.
  • Voor Mobile Application Management (MAM) waarmee devices niet op voorhand kenbaar gemaakt hoeven te worden.
  • Voor applicatiespecifieke securitypolicy’s waarmee data voor werk en privé naast elkaar te gebruiken zijn op eigen devices van medewerkers.

Lees

Veilig aanbieden van zakelijke apps aan mobiele gebruikers

Meer informatie over de veilige apps van Citrix Endpoint Management.