Verbeter de productiviteit en security van uw Microsoft EMS/Intune implementatie

Implementatie en beheer van Office 365-apps met geoptimaliseerde security.

Organisaties implementeren Microsoft Enterprise Mobility + Security/Intune (MS EMS/Intune) voor het beheer van hun Office 365-apps. Citrix XenMobile biedt systeembeheerders alle functionaliteit voor het verbeteren van de security en het verhogen van de productiviteit van de gebruikers.

XenMobile integratie met Microsoft EMS/Intune

Lees hoe

Verbeter de security van Microsoft Enterprise Mobility + Security/InTune. Gebruik Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) om geautomatiseerde acties, en daarmee contextafhankelijke security, mogelijk te maken.

Een XenMobile MicroVPN tunnel verleent gebruikers veilige toegang tot on-premise resources achter de firewall voor Intune- en EMS-enabled apps, waaronder Office 365 en andere zakelijke apps. Steeds opnieuw inloggen hoeft niet meer, wat de mobiele ervaring en productiviteit verbetert voor de gebruikers.

Overwin de uitdaging van cloudgebaseerde e-mailproxy’s. Citrix Secure Mail voor Intune ondersteunt de policy’s van Intune, zelfs wanneer de Microsoft Exchange-server zich on-premise bevindt. De IT-afdeling kan afzonderlijke devices of besturingssystemen blokkeren, ActiveSync-policy’s aanpassen op basis van devices, gebruikers en groepen gebruikers, quarantaine opleggen op deviceniveau en afzonderlijke verbindingen of devices monitoren. Gebruik Secure Mail om op mobiele devices toegang te krijgen tot e-mail, rechtstreeks vanuit Exchange, zonder caching van data en gebruikersgegevens. In plaats daarvan hebt u dubbele encryptie en gebruikt u meer dan 60 MAM-policy’s.

Integreer Citrix Secure Mail en andere XenMobile apps met Microsoft Office voor extra productiviteit en intuïtieve workflows met documentencryptie. Samen met Intune werkt Secure Mail naadloos samen met Office 365-apps. Voor de gebruikers resulteert dit in native integratie en bedrijfsgegevens zijn met een Single Sign-On beschikbaar voor de apps die onder het Intune-beheer vallen.

Met multi-containerization is het niet meer nodig om twee aparte MAM-oplossingen te hebben voor het beheer van Office 365 en XenMobile apps. U beheert, implementeert en configureert Office 365 binnen de Citrix Cloud console zonder dat u naar de Intune- of Azure-portal hoeft te gaan. Op deze manier hebt u één uniform systeem om alle applicaties in uw Citrix Workspace weer te geven en te beheren.

Citrix-producten

XenMobile

  • Beheer, implementatie en configuratie van Office 365-apps met één console in Citrix Cloud.
  • Afdwingen van MAM-policy’s voor on-premise Microsoft Exchange-mail waarbij afzonderlijke verbindingen of devices worden gemonitord, gefilterd of geblokkeerd.
  • Containerisatie van workflows tussen MS EMS/Intune-enabled apps en XenMobile apps.

Volgende stap