Pictogram File Sync and Sharing

Syncen en delen van bestanden

Flexibel delen van bestanden en synchroniseren voorziet in de behoefte van de gebruikers aan samenwerking en mobility en de behoefte van kleine tot grote organisaties aan veilige data.

Schaalbaar synchroniseren en delen van bestanden

Citrix Content Collaboration

Ontdek wat Citrix File Sync & Sharing-oplossingen kunnen betekenen voor uw organisatie

 • Mobiele productiviteit

  Gebruiken, synchroniseren en delen van bestanden vanaf elke locatie en elk device, om zo gemakkelijk samen te werken en de productiviteit te verbeteren.

 • Security en compliance

  Bepaal hoe gevoelige data worden opgeslagen, benaderd en gedeeld, met securityfuncties en policy's passend bij de compliance-eisen van organisaties.

 • Flexibele opslagmogelijkheden

  Bepaal waar uw data worden opgeslagen, lokaal, in de cloud of een hybride vorm, volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie.

 • Schaalbaarheid op enterprise-niveau

  Beheer eenvoudig uw datagroei met schaalbaarheid op enterprise-niveau en optimale flexibiliteit, security en performance.

Ik heb vertrouwen in de integriteit van het product. Ik heb vertrouwen in de security van mijn data. Ik vind het geweldig dat ShareFile altijd toegankelijk is, ongeacht het gebruikte platform.
Vivian Hamon
CEO
Hamon's Compliant Consultants

Erkenning in de markt

Citrix vermeld als leider in het Magic Quadrant van 2018 voor Content Collaboration Platforms.

Forrester noemt Citrix Content Collaboration leider in EFSS en Cloud Solutions.

Forrester ziet Citrix Content Collaboration als leider in Hybrid Cloud Management Solutions.

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of aan Gartner gelieerde ondernemingen in de VS en daarbuiten. Het gebruik hier gebeurt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Onze strategische partnerships