Automatisering van documentworkflows

Mobility zonder mogelijkheid om op een veilige manier documenten uit te wisselen is ondenkbaar. Maar het delen en bewerken van documenten en het samenwerken aan documenten is nog maar het begin. Organisaties zijn tegenwoordig op zoek naar één complete oplossing voor al hun workflows rond documenten. Organisaties hebben een workspace nodig waar iedereen kan samenwerken en veilig content kan uitwisselen, volgen, bewerken en elektronisch ondertekenen. Het moet mogelijk zijn om allerlei documentgebaseerde routinematige processen, zoals goedkeuringsprocedures, te automatiseren.

Lees hoe

Citrix Content Collaboration maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om data op elk device en op elke locatie toegankelijk te maken, zodat mensen beter kunnen samenwerken en maximaal voldoen aan de eisen qua security, beheer en compliance.  

Citrix Content Collaboration maakt een einde aan het heen en weer mailen en handmatig bijhouden van documentversies bij feedback en goedkeuring. Routinematige processen, zoals het doorsturen van documenten om ze te laten ondertekenen, kunnen perfect worden geautomatiseerd.

Citrix Content Collaboration biedt realtime en veilige mobiele toegang tot belangrijke bestanden, gericht op veilige, soepele samenwerking en extra productiviteit en snelheid wanneer mensen op verschillende locaties met elkaar samenwerken, zowel on- als offline. Gebruikers kunnen content bekijken, opvragen, aanpassen en goedkeuren op elk device.

Citrix-producten

Citrix Content Collaboration

  • Voor het veilig uitwisselen van documenten met andere mensen, zowel intern als extern. Documenten kunnen van opmerkingen worden voorzien, waarbij de bestandsversie keurig wordt bijgehouden.
  • Voor het beperken van het aantal fouten door terugkerende processen te automatiseren en bovendien de efficiëntie voor de goedkeuring van documenten te verbeteren.
  • Voor het verbeteren van de flexibiliteit en de manier van werken dankzij integratie in Microsoft Outlook en Office Online.

Bekijk

Workflows

Werk efficiënter door workflows te automatiseren.

Lees

Workflows voor medewerkers van nu

Lees de whitepaper voor een overzicht.

Ontdek

Secure Forms - eenvoudig workflows en mobiele apps ontwikkelen

Verbeter de mobility, productiviteit en samenwerkingsmogelijkheden van uw medewerkers in een veilige omgeving.