We willen beter duidelijk maken waar Citrix oplossingen voor staan. Meer informatie.

Wereldwijde strategische partners

Ontdek hoe we samenwerken met onze partners om innovatieve oplossingen te bieden.

Ontdek hoe Citrix samenwerkt met andere toonaangevende organisaties om totaaloplossingen te bieden met de allerbeste performance en ervaring.

Laat uw digitale transformatie soepel verlopen met consulting, integratie, hosting en andere professionele dienstverlening door een Citrix System Integrator. Zij helpen u bij het samenstellen van innovatieve oplossingen op basis van het Citrix portfolio.

Ontdek welke belangrijke technologiepartners hun oplossingen integreren met producten van Citrix en daarmee het veilig aanbieden van apps en data verbeteren.

Bekijk Citrix Ready Marketplace

Leider in oplossingen voor performance-management, om Citrix-klanten de allerbeste gebruikerservaring te bieden en bedrijfskritische diensten optimaal te laten presteren met de allerbeste ROI.

Flexxible IT en Citrix bieden een end-to-end oplossing voor virtuele werkplekken, waarmee een gecompliceerd VDI-project wordt omgevormd tot een kant-en-klare oplossing die de implementatie, het gebruik, het beheer en het onderhoud eenvoudiger, sneller en veiliger maakt dan ooit.

Citrix en HP, Inc. vervullen al meer dan 10 jaar een pioniersrol op de markt voor applicatie en desktop delivery en bepalen op deze manier samen de norm voor werkplekproductiviteit, mobility en cloudoplossingen.  

Pionier op het gebied van visual computing met een sterke focus op super, mobile en cloud computing voor een snellere Citrix VDI-ervaring (Virtual Desktop Infrastructure).