De allianties van Citrix

Ontdek hoe we samenwerken met onze partners om innovatieve oplossingen te bieden

Ontdek hoe Citrix samenwerkt met andere toonaangevende organisaties om totaaloplossingen te bieden met de allerbeste performance en ervaring.

Ontdek welke belangrijke technologiepartners hun oplossingen integreren met producten van Citrix en daarmee het veilig aanbieden van apps en data verbeteren.

Bekijk Citrix Ready Marketplace

Leider in oplossingen voor performance-management, om Citrix-klanten de allerbeste gebruikerservaring te bieden en bedrijfskritische diensten optimaal te laten presteren met de allerbeste ROI.

Flexxible IT en Citrix bieden een end-to-end oplossing voor virtuele werkplekken, waarmee een gecompliceerd VDI-project wordt omgevormd tot een kant-en-klare oplossing die de implementatie, het gebruik, het beheer en het onderhoud eenvoudiger, sneller en veiliger maakt dan ooit.

Wereldwijd cybersecurity-bedrijf dat deep threat intelligence en security expertise aan het werk zet om superieure, flexibele en efficiënte bescherming te bieden voor virtuele server- en desktopomgevingen op basis van Citrix.

Pionier op het gebied van visual computing met een sterke focus op super, mobile en cloud computing voor een snellere Citrix VDI-ervaring (Virtual Desktop Infrastructure).

Aanbieder van all-flash storage die met Citrix samenwerkt om klanten een superieure en kosteneffectieve virtuele desktop te bieden die bovendien eenvoudig te beheren is.

Gerenommeerde naam op het gebied van printingvirtualisatie om het printen in een Citrix VDI-omgeving (Virtual Desktop Infrastructure) te verbeteren.