Citrix en Microsoft werken samen om een veilige digitale transformatie mogelijk te maken voor organisaties

Microsoft en Citrix werken al meer dan 25 jaar samen om hun producten de beste te laten zijn in hun klasse. De impact van deze samenwerking is groot. Microsoft en Citrix hebben 230.000 gezamenlijke klanten en tientallen miljoenen gebruikers die dagelijks van een van onze gezamenlijke oplossingen afhankelijk zijn.

Dankzij dit sterke partnership kunnen organisaties rekenen op:

  • Software en online-services met best-in-class security, schaalbaarheid, management en performance
  • Focus op standaarden, compliance en nieuwe trends in de cloud
  • Diepe integratie met de besturingssystemen en beheertools van Microsoft voor servers en desktops
  • Gemeenschappelijke visie op flexibele, naadloze en krachtige computertechnologie voor de mobiele medewerkers van nu

Endpoint Zone: Citrix en Microsoft 365

Succes in de cloud

Optimaliseer de gebruikerservaring, security en performance van uw Azure- en Microsoft 365-implementatie.

Lees de aankondiging

Lagere IT-kosten en hogere efficiëntie met veilige cloudoplossingen op basis van Microsoft Azure

Dankzij de samenwerking tussen Citrix en Microsoft kunt u uw bestaande Citrix Virtual Apps and Desktops-site gebruiken om apps en desktops aan te bieden in Azure. Zorg voor een snelle uitrol van Azure met Citrix SD-WAN voor Azure Virtual WAN. Via uw Azure-infrastructuur maakt u het mogelijk om bestanden te synchroniseren en te delen met Citrix Content Collaboration. Gebruik verder ook Citrix ADC in Azure om de efficiëntie van uw cloudgebaseerde netwerkimplementaties te verhogen. U kunt ook kiezen voor een compleet Software-as-a-Service-model (SaaS). U gebruikt dan Citrix Cloud in Azure, wat de eenvoudigste en snelste manier is om Citrix-technologie te implementeren en te beheren.

Partnership Citrix en Microsoft: de cloud wordt eenvoudiger, business wordt sneller

Soepele migratie naar Windows 10

Citrix Virtual Apps and Desktops, met alle kracht van Citrix Virtual Apps, maakt het voor IT-afdelingen mogelijk om de kritische apps van de organisatie meteen toegankelijk te maken op Windows 10-devices. Citrix Virtual Apps and Desktops met AppDNA kan de kosten en complexiteit van applicatie-upgrades, migraties en updates met maar liefst 90 procent verlagen.

Advocatenkantoor vereenvoudigt de migratie naar Windows 10 met Citrix

Veilige mobiele productiviteit in de cloud met Office 365

Het partnership tussen Citrix en Microsoft zorgt ervoor dat organisaties optimaal kunnen profiteren van de samenwerkings- en communicatiefuncties van Office 365. Klanten krijgen een geoptimaliseerde Skype for Business-ervaring in een superveilige Citrix Virtual Apps and Desktops en VDI omgeving. Citrix Virtual Apps maakt het bovendien mogelijk om de volledige versie van Office 365 te gebruiken, inclusief plug-ins en macro’s voor Office. Zo gebruiken ze hun Office 365-abonnement nog efficiënter.

Citrix Content Collaboration verhoogt de waarde van Office 365 door gebruikers samen te laten werken aan documenten, veilig bestanden te laten delen via een plug-in voor Outlook en bestaande opslag, bijvoorbeeld OneDrive en SharePoint, mobiel te maken.

Digitale werkplekken en mobility voor organisaties

Hoe integreert u mobility naadloos in uw organisatie om de productiviteit te verhogen? Het partnership tussen Citrix en Microsoft heeft geleid tot een complete Citrix workspace waarin de technologie van Citrix Endpoint Management, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Content Collaboration, Citrix ADC en Microsoft EMS wordt gecombineerd om een productieve, uniforme gebruikerservaring mogelijk te maken met allerlei extra voordelen bij mobiel gebruik.  Met een digitale werkplek creëert u één moderne totaalomgeving voor alles wat u in de cloud of vanuit uw eigen organisatie aanbiedt. Eén ervaring voor al uw applicatiebehoeften – virtueel, native, web, SaaS en cloud.

XenApp en XenDesktop 7.15 LTSR is officieel gecertificeerd voor Windows Server 2016, wat het eenvoudiger en sneller maakt om al uw Windows Server 2016-apps en server-gehoste desktops aan te bieden aan gebruikers waar ook ter wereld.  De certificering van XenApp en XenDesktop 7.15 LTSR op Windows Server 2016 betekent dat u het voorspelbare onderhoudsschema van onze Long Term Service Release krijgt in combinatie met de security en performance van Windows Server 2016.