Reduce IT costs and increase efficiency with cloud VDI solutions on Microsoft Azure

Citrix builds on their long-standing partnership with Microsoft and offers multiple VDI deployment options for Citrix solutions on Microsoft Azure—including virtual apps, desktops, data and networking. Customers can provision and deliver workloads on Microsoft Azure cloud platform, reducing overall IT costs and increasing efficiency, or choose to deploy VDI with Citrix Cloud services on Microsoft Azure.

XenDesktop Essentials

Vereenvoudig de implementatie en het beheer van Windows 10 Enterprise op Azure

Meer informatie

XenApp Essentials

Snel aanbieden van veilige apps vanuit Azure aan elk device

Meer informatie

Citrix XenDesktop Essentials Service is een nieuwe Citrix Cloud-service die exclusief is ontwikkeld voor de Azure Marketplace en de migratie naar Windows 10 vereenvoudigt, evenals de verdere implementatie en het beheer ervan, en dit alles met een erg complete gebruikerservaring via Microsoft Azure. Met XenDesktop Essentials hebben klanten met een gelicentieerde Windows 10 Enterprise Current Branch for Business op ‘per user’-basis de mogelijkheid om een krachtige virtuele Windows 10-desktop aan te bieden vanuit Azure, met de kracht van XenDesktop.

Meer informatie over XenDesktop Essentials

Citrix XenApp Essentials Service, een nieuwe Citrix Cloud-service, combineert de eenvoud van Microsoft Azure RemoteApp met de (groot)zakelijke security en schaalgrootte van XenApp. Microsoft en Citrix hebben samen de nieuwe generatie van Azure RemoteApp ontwikkeld. Het nieuwe XenApp Essentials gebruikt Azure RemoteApp van Microsoft en toonaangevende XenApp-technologie om extra functionaliteit mogelijk te maken voor beheer, gebruikerservaring en security.

Meer informatie over XenApp Essentials

Citrix gebruikt het werk dat Microsoft heeft gestopt in Azure en Remote Desktop Services om Citrix Cloud mogelijk te maken, de snelste en flexibelste manier om Citrix-technologie te implementeren. Citrix Cloud simplifies how customers deploy VDI, virtual apps, desktops, and complete Citrix workspaces on one or more Azure-based resource locations.

When deployed on Microsoft Azure, XenApp and XenDesktop give IT departments the flexibility of delivering Enterprise-class VDI infrastructure services for Windows applications and desktops with the benefits of cloud elasticity. Het Azure-platform maakt inkrimpen en uitbreiden enorm gemakkelijk. Dit elastische model vereenvoudigt het beheer en verlaagt de kosten. Klanten betalen immers alleen maar voor wat ze echt gebruiken. 

U kunt nu een volledig functionele XenApp-omgeving in Azure uitproberen en virtuele apps aanbieden aan elke gebruiker op elk device en op elke locatie. This VDI solution brings you all the benefits of a traditional Citrix application delivery solution combined with the simplified deployment and lower cost associated with utilization of the Microsoft Azure cloud services.

Probeer XenApp in de Azure Marketplace

XenApp en XenDesktop in Azure - bereken de kosten

Organizations rely on Microsoft cloud services for a broad array of business applications, from inventory and customer relations to collaborative work tools. Citrix NetScaler is de perfecte oplossing voor het aanbieden van uw Microsoft-applicaties.

Beveilig en optimaliseer uw apps en assets in Azure

Citrix NetScaler in Microsoft Azure is een virtuele netwerkappliance voor L4-L7. Hiermee krijgen organisaties toegang tot de veilige, geoptimaliseerde applicaties en assets die ze implementeren in de cloud. Citrix NetScaler in Azure is een ‘cloud native’ proxyoplossing voor alle vanuit de cloud aangeboden applicaties. NetScaler in Azure is nu beschikbaar met pay-as-you-go-licenties (in de Azure Marketplace) of met permanente licenties op basis van Bring Your Own License (BYOL).

Applicatiespecifieke templates voor een eenvoudige NetScaler- en Microsoft-implementatie

NetScaler biedt naadloze compatibiliteit met uw infrastructuur via aanpasbare templates voor de configuratie van belangrijke Microsoft-applicaties en ingebouwde System Center-integratie. Installatiewizards en StyleBooks-templates maken de integratie en configuratie van NetScaler met Microsoft-technologie heel eenvoudig. Deze uitbreidbare templates bieden voorgeconfigureerde policy’s voor geavanceerde optimalisatie zoals caching en compressie. Het is zelfs mogelijk om de exacte configuraties, gemaakt door aanpassing van bestaande templates, te repliceren voor gebruik in uw hele organisatie.

Tot 80% verbeterde responstijden voor SharePoint

NetScaler is gevalideerd om de gebruikerservaring rond deze applicaties te verbeteren, zowel bij lokaal gebruik als bij gebruik elders ter wereld. Met de compressie, caching, loadbalancing en SSL-acceleratie van NetScaler kan de respons van SharePoint met maar liefst 80 procent worden verbeterd. Het aantal client-serververbindingen is met een factor 150 gereduceerd, waardoor de kosten voor het datacenter drastisch omlaag gaan.

U bepaalt zelf waar uw gegevens worden opgeslagen, in uw eigen organisatie, in de cloud (veilig onder Citrix-vleugels) of een hybride oplossing, om zo te kunnen voldoen aan allerlei wet- en regelgeving en de performance hoog en de kosten laag te houden. ShareFile in Microsoft Azure resulteert in allerlei nieuwe implementatiemogelijkheden voor de klant. Gegevens kunnen nu worden opgeslagen in wereldwijde datacenters van Microsoft.

Maak de data van uw organisatie mobiel met Citrix ShareFile en Microsoft Azure

Citrix Cloud aangeboden vanuit Microsoft Azure is het meest recente voorbeeld van onze samenwerking met Citrix, die van oudsher is gericht op innovatie en het succes van onze gezamenlijke klanten en partners. Samen hebben we de basis gelegd voor virtuele desktops en nu werken we samen aan nieuwe Citrix-services in Azure. Daarmee doen we min of meer hetzelfde voor de cloud.
Brad Anderson
Corporate Vice President, Cloud & Enterprise
Microsoft