Beveilig uw digitale activiteiten. Stel uw apps en data veilig.

Om de alsmaar toenemende cybergevaren van tegenwoordig af te slaan en optimale voorbereidingen te treffen voor de toekomst

Citrix securityoplossingen maken het voor klanten eenvoudiger om gegevens te beschermen, aan risicobeheersing te doen en compliance te bereiken. Klanten vertrouwen erop dat wij hun organisatie kunnen beschermen met geïntegreerde, veilige digitale workspaces die zijn afgezet met een soort ‘digitaal hek’, en dat wij instaan voor:

  • een optimale, uniforme gebruikerservaring;
  • beveiliging van alle soorten apps en data van de organisatie;
  • vereenvoudiging van het IT-beheer over steeds complexere hybride en multicloud-omgevingen.

Citrix securityoplossingen voor specifieke uitdagingen van klanten

Veilige toegang

Veilige, contextafhankelijke toegang tot de apps en data van uw organisatie, voor zowel medewerkers als externe partijen

Mobiele security

Veilige mobiele devices en apps met maximale productiviteit

Bescherming van gegevens en intellectueel eigendom

Bescherming van gevoelige gegevens tegen verlies, diefstal en bedrijfsspionage

Compliance en sturing

Risicobeheersing en naleving van internationale normen en voorschriften

Bedrijfscontinuïteit

Continuïteit in de bedrijfsvoering en maximale beschikbaarheid van systemen bij onderbrekingen of cyberaanvallen

Eén slot voor uw complete IT-security

Onze unieke securityoplossing creëert een ‘softwaregedefinieerd hek’ rond de werkomgeving, waarbij veilige toegang tot apps en data wordt gecombineerd met contextafhankelijke controle, inzichtelijkheid en gedragsanalyse over devices, netwerken en cloudomgevingen heen. Klik hieronder om meer te weten te komen.

U kunt de toegang tot apps en data op een contextafhankelijke manier toewijzen en beperken. Hierbij wordt gekeken naar dynamische parameters zoals het endpoint van de gebruiker, waar hij of zij zich bevindt en welke informatie hij of zij wil benaderen. Optimaal beheerde toegang, authenticatie en autorisatie van apps, data en netwerk.

Bescherm uw netwerk met versleuteld aangeboden apps en data en 100% uptime en performance. Security, compliance en risicobeheersing worden mogelijk met veilige toegang op afstand, netwerksegmentering en een altijd beschikbaar netwerk.

Zorg voor controle op applicatieniveau. U centraliseert uw apps in het datacenter of in de cloud en u maakt veilige toegang mogelijk ongeacht het device dat mensen gebruiken. Zo houdt u uw gevoelige informatie veilig en tegelijk biedt u bescherming tegen zero-day- en denial-of-service-aanvallen.

Beveilig de data van uw organisatie in het datacenter of in de cloud, niet zozeer op de devices van de gebruikers. Door containerization, dataencryptie en veilige filesharing vermindert u het risico van datalekken en aanvallen, ook op mobiele devices. Tegelijk wordt het veel eenvoudiger om te voldoen aan de regelgeving die voor uw sector kan gelden.

Geavanceerde monitoringtools maken uw IT-infrastructuur inzichtelijk. Detecteer gevaren, fouten in configuraties en performanceproblemen zodat u sneller kunt ingrijpen en onderbreking voor de gebruikers voorkomt. Door aan alle wet- en regelgeving te voldoen laat u elke security- en complianceaudit soepel verlopen.

74%
van de IT-professionals zegt een nieuw IT-securityframework nodig te hebben om de security te verbeteren en de risico’s te verkleinen

Bron: Onderzoek Ponemon

Citrix Workspace biedt u het geïntegreerde, flexibele framework dat u nodig hebt om uw apps, data en netwerk, en daarmee uw organisatie veilig te houden.

Citrix-oplossingen voldoen aan belangrijke compliancenormen

Ontdek hoe Citrix uw securityuitdagingen aanpakt