Beveilig uw digitale activiteiten. Stel uw apps en data veilig.

Blijf de veranderende IT-gevaren voor

We gaan steeds mobieler werken en leven. Met de bestaande infrastructuren zijn devices, endpoints en netwerken steeds moeilijker te beheren en beveiligen. Er komen nieuwe aanvallen bij. De traditionele bescherming aan de rand van het netwerk, vaak met allerlei losse oplossingen, voldoet niet meer.

In plaats daarvan moet de focus komen te liggen op het beveiligen van uw allerbelangrijkste assets: uw apps en data. Want op die manier kunt u uw security én vereenvoudigen én verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

Eén slot voor uw complete IT-security

De manier waarop wij aan informatiebeveiliging doen, biedt uw IT-afdeling krachtige centrale controle over het beheer, de toegang en het aanbieden van kritische apps en data. De oplossingen van Citrix bieden een antwoord op 5 kritische aspecten van uw enterprise security, wat resulteert in complete dekking van alles wat belangrijk is.

Uw enterprise security verdient meer dan een simpele bescherming met gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg voor een optimaal beheerde toegang, authenticatie en autorisatie van uw apps, data en netwerk voor medewerkers en andere personen.

Bescherm uw netwerk met versleuteld aangeboden apps en data en 100% uptime en performance. Security, compliance en risicobeheersing worden mogelijk met veilige toegang op afstand, netwerksegmentering en toegangsbeheer.

Zorg voor controle op applicatieniveau. U centraliseert uw apps in het datacenter of in de cloud en u maakt veilige toegang mogelijk ongeacht het device dat mensen gebruiken. Zo houdt u uw gevoelige informatie veilig en tegelijk biedt u bescherming tegen zero-day- en denial-of-service-aanvallen.

Beveilig de data van uw organisatie in het datacenter of in de cloud, niet zozeer op de devices van de gebruikers. Door containerization, dataencryptie en veilige filesharing vermindert u het risico van datalekken en aanvallen, ook op mobiele devices. Tegelijk wordt het veel eenvoudiger om te voldoen aan de regelgeving die voor uw sector kan gelden.

Geavanceerde monitoringtools maken uw IT-infrastructuur inzichtelijk. Detecteer gevaren, fouten in configuraties en performanceproblemen zodat u sneller kunt ingrijpen en onderbreking voor de gebruikers voorkomt. Door aan alle wet- en regelgeving te voldoen laat u elke security- en complianceaudit soepel verlopen.

Belangrijke use cases voor securityoplossingen van Citrix

Zorg dat medewerkers en andere personen op een veilige manier toegang krijgen tot gevoelige gegevens, waar ze maar zijn, op het hoofdkantoor, in een extern kantoor, aan de andere kant van de wereld, of tijdens de integratie na een fusie of overname.

U kunt de securityrisico’s sterk inperken door alleen die informatie toegankelijk te maken die mensen nodig hebben. U regelt zelf welke rechten gebruikers hebben en kunt precies volgen wat ze allemaal doen. Is ingrijpen noodzakelijk, dan kan dat meteen.  

Mensen moeten veilig en productief kunnen werken, ook wanneer ze niet achter hun eigen bureau zitten, ook buiten de traditionele kantooruren. 

Maak de apps en data van uw organisatie op een veilige manier toegankelijk voor medewerkers en andere personen, zodat iedereen productief kan werken, niet alleen op kantoor, maar ook thuis of onderweg. En laat mensen zelf kiezen op welk mobiel device ze werken, van de organisatie of van zichzelf.

Bescherm de gevoelige gegevens van uw organisatie, denk aan ondernemingsplannen, octrooien, financiële gegevens, ontwerpen en klantgegevens, tegen verlies en diefstal. U doet dit door de toegang tot apps en data te beveiligen voor alle locaties die uw organisatie rijk is.

Met centraal beheerde apps en data is het voor de IT-afdeling heel eenvoudig om die apps en data alleen toegankelijk te maken voor de mensen die die toegang echt nodig hebben voor hun werk.

Maak het gemakkelijker om aan wet- en regelgeving te voldoen met robuuste monitoring-, rapportage- en auditprocessen.

U kunt bijhouden wat gebruikers met uw apps en data of in het netwerk doen. Als u weet wie wat wanneer gebruikt, kunt u altijd aantonen dat uw securitybeleid wordt nageleefd. Bovendien is het op deze manier heel eenvoudig om nieuwe regels en normen te implementeren.

De kritische apps en data van uw organisatie moeten altijd veilig beschikbaar zijn. Mensen moeten gewoon verder kunnen werken bij geplande en onverwachte onderbrekingen.

Dit betekent dat een compleet plan voor business continuity en disaster recovery ook uw datacenter en cloudomgeving moet omvatten en recovery moet bieden voor medewerkers. Alle technologie en best practices moeten aanwezig zijn om aanvallen af te slaan en een naadloze werking mogelijk te maken. Eventuele incidenten moeten op een doeltreffende manier worden afgehandeld.  

Ontdek wat de experts te zeggen hebben over beveiliging van Citrix

Uitgeroepen tot leider in EFSS

Laagste Total Cost of Ownership (TCO) per ‘Protected Mbps’

74%
van de IT-professionals zegt een nieuw IT-securityframework nodig te hebben om de security te verbeteren en de risico’s te verkleinen.

Bron: Onderzoek Ponemon

Citrix Workspace biedt u het geïntegreerde, flexibele framework dat u nodig hebt om uw apps, data en netwerk, en daarmee uw organisatie veilig te houden.

Citrix-oplossingen voldoen aan belangrijke compliancenormen