Bedrijfscontinuïteit en applicatiesecurity

Citrix security: Waarborgen van continuïteit van de bedrijfsvoering

Continuïteit in uw bedrijfsvoering en applicaties en maximale beschikbaarheid van systemen bij onderbrekingen of cyberaanvallen

Onderbrekingen zijn onvermijdelijk, maar ze hoeven nog niet voor vertraging te zorgen. Een bedrijfscontinuïteitsplan dat goed in elkaar zit, zorgt ervoor dat uw systemen en mensen, en dus uw organisatie, kunnen doorwerken. U bent tegelijk beter beschermd tegen financiële verliezen, reputatieschade en gemiste productiviteit, en brengt de relatie met klanten en partners niet in gevaar.

Ook al geven organisaties miljarden uit om ransom- en malware en cybergevaren af te slaan, de diversiteit en intelligentie van de hackers kent geen grenzen. De traditionele tools en werkwijzen voor het beveiligen van bedrijfsgegevens zijn nauwelijks in staat gebleken om iets te doen aan de complexe realiteit van vandaag. Uw organisatie moet dan ook goede beveiligingsvoorzieningen hebben, met een allesomvattend, ‘software-defined’ hek rond uw systemen.

On-demand webinar

Een technische how-to voor continuïteit in de digitale organisatie

Ontdek hoe u de risico’s beperkt met maximale continuïteit en beschikbaarheid van systemen.

Registreer nu

Ontdek enkele belangrijke use cases rond continuïteit

Ransom- en malware

Ransomware is een van de grootste nachtmerries van nu. Hackers laten allerlei malware los op organisaties met de bedoeling belangrijke gegevens te versleutelen en ‘gegijzeld’ te houden tot losgeld wordt betaald.

Organisaties kunnen het risico verkleinen, gegijzelde gegevens sneller loskrijgen en medewerkers vlotter laten doorwerken door te kiezen voor een gevirtualiseerde, veilig in een ‘sandbox’ werkende browser en e-mailclient. Hypervisor Introspection (HVI) detecteert de modus operandi van ransomware, beschermt mobiele devices tegen aanvallen door middel van ‘containerization’ en biedt bovendien een veilige, betrouwbare service voor het synchroniseren en delen van gegevens.

Ontdek hoe Citrix u kan beschermen tegen ransomware

Cybergevaren

Er zijn steeds meer cybergevaren en er duiken dagelijks nieuwe gaten in de beveiliging op, ondanks alle inspanningen van securityteams, professionals en overheden.

Het is absoluut noodzakelijk dat webapplicaties en websites worden beschermd tegen bekende en onbekende aanvallen, ook aanvallen op de applicatielaag en zero-day threats. Ook realtime analyse kan helpen. Systeembeheerders kunnen dan de performance van de applicaties volgen en securityproblemen aanpakken voor de hele infrastructuur.

Een krachtige bescherming tegen denial-of-service-aanvallen

Citrix Web App Firewall: bescherming voor de moderne organisatie

Business Continuity & Disaster Recovery (BCDR)

Wanneer mensen niet op kantoor kunnen komen, ofwel door een sneeuwstorm of gewoon omdat de weg afgesloten is, moeten ze wel kunnen doorwerken. Als ze in zo’n situatie veilig bij hun apps en data kunnen, vanaf elk device en op elke locatie, blijft uw organisatie toch doordraaien.

Een calamiteit staat niet per se gelijk aan downtime, een server- of stroomstoring hoeft echt niet uw hele datacenter onderuit te halen. Een doordacht IT-calamiteitenplan zorgt voor maximale beschikbaarheid en waakt over de performance van het verkeer via elke netwerkverbinding, niet alleen tijdens een storing maar gewoonweg altijd.

Ontdek hoe Citrix uw organisatie beschermt tegen onderbreking

Meer informatie over hoe securityoplossingen van Citrix andere uitdagingen van klanten oplossen