Pictogram Networking

Networking

Cloud en netwerk

Een steeds groter deel van de workload verhuist naar de cloud en gebruikers werken steeds vaker met SaaS-applicaties. Hoe houdt u alle verbindingen veilig? Gebruikers over de hele wereld hebben betrouwbare toegang nodig, op kantoor, thuis en via elk netwerk. Door de performance en security van het netwerk te verbeteren maakt de IT-afdeling het hele netwerk inzichtelijk en krijgen gebruikers de gebruikerservaring die ze willen.

Breng uw apps onder in een hybride, multi-cloud omgeving

Betrouwbare toegang en delivery

Betrouwbare app-toegang voor gebruikers in hybride en multi-cloud omgevingen

Applicaties en diensten worden aangeboden vanuit steeds meer cloudomgevingen en datacenters. Gebruikers over de hele wereld hebben betrouwbare toegang nodig, op kantoor, thuis en via elk ander netwerk. SD-WAN gaat verder dan traditionele ADC’s en load balancing, en maakt het mogelijk om alle soorten netwerken bij elkaar te brengen in één consistente gebruikerservaring, ongeacht locatie.

Vertrouwde security

Bescherm uw webtoegang en infrastructuur met ‘people-centric’ security

Apps verhuizen naar de cloud, waardoor het aloude securitymodel van ‘eerst verbinding maken en dan authenticeren’ u erg kwetsbaar maakt voor internetaanvallen. Om een echt veilig digitaal hek te bouwen, hebt u verschillende technologieën nodig waarbij de security volledig uitgaat van de gebruikers. Gateways zijn in staat om contextafhankelijke toegang en security te bieden door gebruikers te authenticeren voordat ze echt toegang krijgen. ADC’s, webapplicatiefirewalls en veilige webgatewaycomponenten helpen bij het beschermen van uw netwerk- en applicatie-infrastructuur tegen in- en externe aanvallen.

Zichtbaarheid en inzicht

Maximale iichtbaarheid en inzicht met intelligente analytics

Het is vaak niet eenvoudig om allerlei verschillende oplossingen te moeten beheren en beveiligen voor elke afzonderlijke applicatie in uw hybride of multi-cloud omgeving. Zorg er daarom voor dat u meerdere datastromen van uw ADC’s, SD-WAN en andere technologieën kunt gebruiken en analyseren, om op die manier te komen tot het maximaal mogelijke inzicht en analyse van applicaties, gebruikers en devices in het hele netwerk.

De rol van Citrix

Citrix Networking oplossingen verhogen de betrouwbaarheid van uw apps en verbeteren de gebruikerservaring en beschikbaarheid, op elke locatie en op elk device. Wij maken uw IT en netwerk inzichtelijk, zodat u meer grip krijgt en de performance verbetert. U slaat elke aanval af en zorgt voor maximale beveiliging van de bestanden, apps en devices van uw gebruikers.

Ontdek Citrix Networking-producten

Networking en WAN-optimalisatie voor externe vestigingen

Citrix SD-WAN

BEHEER EN INZICHTELIJKHEID

Citrix Application Delivery Management

Optimalisatie van het netwerkverkeer

Citrix Intelligent Traffic Management

Citrix Networking oplossingen voldoen aan al deze eisen

  Citrix F5
Networks
HAProxy NGINX Cisco
Viptela
VeloCloud Okta
Basic Server Load Balancing      
Inzichtelijkheid in volledige cloudomgeving, met analytics over gebruiker/netwerk/app heen            
Betrouwbaarheid van apps: van vestiging tot in de cloud        
Op de gebruiker gerichte applicatiebeveiliging (bijvoorbeeld met SSO)        

Awards en onderscheidingen

Kies Citrix voor al uw ADC-behoeften, wereldwijd

Lees het rapport

Citrix Web App Firewall is een marktleider qua Security Effectiveness, Performance en lage Total Cost of Ownership (TCO)

Lees het rapport

NetScaler is uitgegroeid tot een geïntegreerd en enorm belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Eigenlijk is er bij ons niets wat niet via NetScaler loopt.
Aaron Hutchinson
Webmaster, Infrastructure Server Support Team
Ministerie van Transport van de staat Washington

Onze strategische partnerships

Ontdek Citrix Networking-producten

Networking en WAN-optimalisatie voor externe vestigingen

Citrix SD-WAN

BEHEER EN INZICHTELIJKHEID

Citrix Application Delivery Management

Optimalisatie van het netwerkverkeer

Citrix Intelligent Traffic Management