Automatiseer uw Application Delivery Controllers on demand

De ontwikkeling en implementatie van applicaties moet sneller, daar draait het om bij de digitale transformatie. Organisaties die niet willen achterblijven, gaan tools gebruiken om te kunnen werken met containers, orchestration en cloudinfrastructuur. Automatisering bij de bouw, implementatie en het beheer van applicaties is dan essentieel. Een declaratief API-model helpt uw IT-teams bij de automatisering en implementatie van uw hybride multi-cloud applicatie-infrastructuur.

Lees hoe

Citrix ADC biedt u meer zekerheid bij uw dagelijkse operationele zaken door de schaalbaarheid, security en ondersteuning mogelijk te maken die nodig zijn bij veranderingen in applicaties. Citrix ADC CPX of VPX kan dienst doen als applicatiecontrolepunt voor Layer 7 policy control en application-to-application security door middel van mutual TLS, authenticatie en autorisatie, en een WAF.

Uw IT-teams kunnen belangrijke nieuwe projecten snel en veilig uitrollen met Citrix Application Delivery Management. Deze oplossing werkt met Stylebooks om gestandaardiseerde configuraties mogelijk te maken.

Templates voor cloudservices maken het mogelijk om snel extra Citrix ADC instances toe te voegen in de cloud. U kunt policy’s voor de schaalgrootte definiëren en verschillende soorten zakelijke applicaties configureren met Citrix Application Delivery Management Stylebooks of standaardtools zoals Ansible of Terraform.

Met Citrix ADC kunnen uw teams dat volledig zelf doen zonder dat ze daarvoor een echte netwerkspecialist hoeven te zijn. 

Met Citrix Application Delivery Management beschikt uw team over een centrale, uniforme console voor het beheer, de monitoring en de troubleshooting van applicatieproblemen en voor het afdwingen van consistente SSL- en securitypolicy’s. Realtime netwerkanalyses worden verzameld en gerelateerd aan gebruikers en devices. Dit levert een compleet plaatje van de infrastructuur op. Bovendien kunt u uw ontwikkelaars faciliteren door de mate van zichtbaarheid van en controle over applicaties te definiëren.

Citrix-producten

Citrix ADC

  • Uitstekende applicatie-ervaring in uw hybride multicloud-omgeving met continue optimalisatie en beschikbaarheid van uw applicaties.
  • Templates voor tools die uw cloudservices automatiseren, wat zorgt voor een snelle implementatie van uw application delivery-infrastructuur.
  • Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van een industry-standard hypervisor tot een cloud-native, DevOps-vriendelijke containergebaseerde uitvoering die eenvoudig door uw ontwikkelaars kan worden ingericht in een Docker host.

Citrix Application Delivery Management

  • Beheer, monitoring en troubleshooting van de hele Citrix ADC infrastructuur vanuit één uniforme console.
  • Weergeven, automatiseren en beheren van netwerkservices voor de applicatiearchitectuur.
  • End-to-end analytics en inzicht in applicatieperformance en geautomatiseerde troubleshooting.

Volgende stap