Consolideer uw legacy load balancers

De traditionele infrastructuur maakt het vaak moeilijk om het datacenter te optimaliseren. De netwerken van vroeger zijn erg versnipperd en weinig efficiënt. Data en apps zijn gekoppeld aan fysieke servers, die vaak de flessenhals zijn in het aanbieden van data aan apps en gebruikers. Virtualisatie maakt een sterke ontwikkeling door, maar de efficiëntie van het netwerk krijgt nauwelijks aandacht. Zonder correcte netwerkoplossing verliezen organisaties tijd, geld en productiviteit.

Door het toegenomen dataverbruik in het mobiele bedrijfsleven neemt de workload voor het datacenter toe. Wat u nodig hebt, is geconsolideerde technologie die een hogere workload aankan, met minder datacenters en minder netwerkinfrastructuur.

Lees hoe

Organisaties die hun datatransfer willen beschermen en verbeteren, stappen af van fysieke datacenters. Wanneer cloudtechnologie beter en sneller is dan het eigen netwerk van de organisatie, is de tijd rijp om het datacenter te consolideren.

Er zijn tal van redenen om de datacenterinfrastructuur een update te geven. Minder datacenters betekent minder fysieke opslag, een lager energieverbruik en een eenvoudigere IT-omgeving. Met een infrastructuur van de volgende generatie en een geconsolideerd datacenter op basis van een Citrix-oplossing hebben organisaties bovendien het voordeel van extra densiteit, naadloze netwerkintegratie, geen impact tussen verschillende instances en de mogelijkheid om te groeien zonder extra hardware nodig te hebben. De ROI van consolidatie is enorm en de cloud is altijd gemakkelijk schaalbaar.

Plannen voor datacenterconsolidatie moeten een strategie omvatten die een naadloze integratie mogelijk maakt. Citrix ADC SDX is een uitgebreide oplossing die enerzijds virtualisatie van ADC’s en servers mogelijk maakt en anderzijds optimalisatie van de infrastructuur en security biedt. Citrix ADC SDX maakt het mogelijk om meerdere Citrix ADC instances te draaien op één fysieke appliance, die dan de workload van diverse andere appliances overneemt.

Citrix ADC is een compleet deliveryplatform voor grote cloud- en datacenterinfrastructuren. SDX kan meerdere losse appliances consolideren op één netwerkserver. Dankzij de efficiënte werking en het Pay-As-You-Grow-licentiemodel hebt u voor uw netwerk geen andere oplossing meer nodig bij de verdere groei van uw organisatie.

Citrix-product

Citrix ADC

  • Trefzekere consolidatie van datacenters met een flexibele, appgerichte, schaalbare netwerkoplossing
  • Beheer van maximaal 115 zelfstandig opererende Citrix ADC instances op één appliance

Volgende stap