Betere applicatieperformance voor mobiele en externe gebruikers en vanaf vestigingen

Steeds meer organisaties kiezen voor mobility en het wordt dan ook steeds belangrijker om mobiele en externe gebruikers een optimale applicatieperformance te bieden. Belangrijke aspecten hierbij zijn netwerksnelheid, betrouwbaarheid en security. Deze zaken staan als eerste onder druk door de rijkelijk aanwezige media in moderne applicaties, het toegenomen aantal apps en gebruikers, en het streamen van grote videobestanden wat veel bandbreedte kost. Organisaties hebben oplossingen nodig die hun applicaties sneller maken en het WAN optimaliseren, zodat al hun gebruikers kunnen rekenen op een veilige, betrouwbare performance.

Lees hoe

Citrix ADC is ontworpen met het oog op stroomlijning en optimalisatie van de applicatie-ervaring. Want dat resulteert in een verhoging van de productiviteit, tevredenheid en efficiëntie.

Applicaties die worden gebruikt via internet en in de cloud gebruiken TCP/IP als basisprotocol. Dat kan leiden tot verbroken verbindingen of gebrekkige snelheden. Citrix ADC optimaliseert deze applicaties voor allerlei soorten netwerken. De standaardinstellingen voor TCP-optimalisatie, ook wel TCP-profielen genoemd, kunnen worden aangepast om rekening te houden met TCP window scaling of selective acknowledgement. Dit zorgt ervoor dat alle datapakketjes maximaal worden doorgestuurd en dat applicaties sneller worden aangeboden.

Citrix ADC is tevens in staat om TCP- en SQL-verbindingen te multiplexen, wat ertoe leidt dat servers en databases superieur presteren. Citrix ADC heeft compressiemechanismen en een cache voor de datapakketjes van applicaties, wat de beste gebruikerservaring oplevert voor applicaties die worden gebruikt via mobiele netwerken en cloudnetwerken.

Behalve hun applicaties in het datacenter moeten organisaties ook hun WAN-capaciteit optimaliseren. Citrix SD-WAN is een uiterst doeltreffend instrument om de applicatieperformance te verbeteren voor extern of mobiel gebruik. Op deze manier kunnen organisaties hun WAN ‘software-defined’ maken en krijgen ze een hogere doorvoersnelheid, lagere kosten en hogere betrouwbaarheid, mét ondersteuning voor de overgang naar applicaties in de cloud. Citrix SD-WAN helpt op de volgende punten:

 • WAN-virtualisatie. Sommige applicaties hebben de allerhoogste prioriteit. Het verkeer van die applicaties moet dan ook met de allerhoogste betrouwbaarheid worden doorgegeven, met extra bandbreedte. Citrix SD-WAN kan verschillende WAN-verbindingen met elkaar combineren tot één veilige, logische verbinding. Dit resulteert in extra WAN-capaciteit die zich dynamisch aanpast aan de netwerkomstandigheden. Bij een storing of bij het wegvallen van een bepaalde WAN-verbinding werken uw applicaties gewoon verder.
 • Applicatieversnelling. Door het Citrix ICA-verkeer en de replicatie van opslag te optimaliseren ondersteunt Citrix SD-WAN tot viermaal zoveel gebruikers van virtuele apps en desktops. Citrix SD-WAN-acceleratortechnologie verbetert ook de performance van Microsoft-apps, zoals Exchange, Skype for Business en SharePoint, en verder alle applicaties die werken met TCP.
 • Video-optimalisatie. Elk jaar neemt de videoconsumptie van organisaties met 25 procent toe. Dankzij de cachingfunctionaliteit van Citrix SD-WAN is er in het WAN minder bandbreedte nodig voor de in- en externe videocontent van externe kantoren.
 • Externe kantoren. De diverse Citrix SD-WAN-producten bieden features om de IT van externe kantoren te vereenvoudigen en om op een veilige manier een Active Directory-database te implementeren in die externe kantoren met alleen een read-only domeincontroller.
 • Zichtbaarheid en inzicht. Citrix SD-WAN maakt het mogelijk om de application delivery te monitoren met diverse rapportage- en meetfunctionaliteiten. Deze tools bieden inzicht in de applicatieperformance voor een betere troubleshooting, beter bandbreedtebeheer en snellere application delivery.

Wanneer het op applicatieperformance aankomt, bij gebruik van WAN- of mobiele verbindingen met een beperkte bandbreedte, biedt Citrix oplossingen om applicaties sneller te maken, de gebruikerservaring te verbeteren en de bedrijfskosten te verlagen. Stel uw investeringen in infrastructuur veilig en verhoog de productiviteit van uw mobiele gebruikers, kantoormedewerkers en telewerkers met Citrix ADC en Citrix SD-WAN.

Tolly rapport: Citrix overtreft de concurrentie tot 4,8 keer

Lees rapport

Citrix-producten

Citrix SD-WAN

 • Combineert meerdere WAN-verbindingen tot één veilig logisch pad
 • Biedt WAN-optimalisatie en -versnelling voor de ondersteuning van maar liefst 4 keer zo veel gebruikers van virtuele apps en desktop
 • Verkleint de behoefte aan bandbreedte in het WAN en vereenvoudigt de IT in externe kantoren
 • Monitort en diagnosticeert de app delivery en pakt problemen aan

Citrix ADC

 • Comprimeert data om het aanbieden te verbeteren en applicatieacceleratie mogelijk te maken
 • Cacht bestanden die vaak worden gebruikt, waardoor servers minder worden belast
 • Gebruikt modificatietechnieken om het aanbieden te verbeteren bij gebruik van mobiele netwerken met een beperkte bandbreedte
 • Biedt een betere applicatieperformance en een tot 20 keer zo hoge databaseperformance

Bekijk

Betere applicatieperformance voor mobiele en externe gebruikers en vanaf vestigingen

Verhoging van de capaciteit en optimalisatie van de applicatie-ervaring.

Lees

Breng uw mobile delivery op het volgende level met Citrix ADC MobileStream

Over het sneller en veiliger maken van uw mobiele werkplekken.

Ontdek

Long-distance IT - Driving Efficiency in Remote Offices

Lees het artikel van Network World over de voordelen van WAN-optimalisatie voor de IT in externe kantoren.