Geef uw applicatieontwikkelaars een ADC die instaat voor snelheid en flexibiliteit

Organisaties zijn druk bezig met hun digitale transformatie. De applicatieontwikkeling moet deze trend wel volgen. Met Citrix ADC kunnen uw applicatieontwikkelaars hun eigen app delivery resources implementeren zoals zij dat willen, in hun specifieke ontwikkelomgeving, in de cloud of in een Platform-as-a-Service (PaaS). Tickets bij IT openen hoeft niet meer. Citrix ADC biedt alle snelheid en controle die u en uw ontwikkelaars nodig hebben.

Lees hoe

Een Citrix Application Delivery Management StyleBook definieert alle Citrix ADC configuraties in een gestructureerd YAML-document dat toegankelijk is via een eenvoudige GUI of StyleBook API’s. Uw IT-teams kunnen de StyleBooks kiezen die ze nodig hebben en koppelen aan de configuratie voor uw ontwikkelaars. Bij implementatie van een app in de ontwikkel-, test- en productieomgeving is virtuele IP-provisioning mogelijk op basis van selfservice.

Citrix ADC ondersteunt software- en hardwarematige application delivery met alle vrijheid om de beste formfactor en benadering te kiezen voor uw specifieke behoeften. Citrix Networking VPX maakt het mogelijk om probleemloos op en uit te schalen, met ‘hitless upgrades’ en uitgebreide telemetrie om ontwikkelaars en operationele teams te helpen bij het troubleshooten van applicatieproblemen. Citrix Networking CPX biedt dezelfde mogelijkheid maar dan in de vorm van een Docker-container.

Met Citrix ADC kunnen uw ontwikkelaars tijdens hun werk gebruikmaken van ADC-functionaliteit. Policy’s en configuraties kunnen achteraf, door uw cloudteam, worden overgezet naar de Citrix Networking Appliances in de productieomgeving. Omdat de ontwikkelaars beschikken over volledig eigen Citrix ADC resources, zien ze hun eigen statistieken over de applicatieperformance en is troubleshooting mogelijk ook al wordt de infrastructuur gebruikt door allerlei verschillende applicaties.

Citrix Networking Appliances zijn al meer dan tien jaar in gebruik bij SSP’s en organisaties. Veel opensource-producten hebben geen management-, analytics- en orchestration-platform. De meeste mainstream ADC-vendoren hebben geen containergebaseerde ADC met een eenvoudige architectuur die onafhankelijk van de hardware kan draaien. In tegenstelling tot de concurrentie biedt Citrix ADC de complete stack.

Citrix-producten

Citrix ADC

  • Citrix ADC biedt een uitstekende applicatie-ervaring in uw hybride multicloud-omgeving met continue optimalisatie en beschikbaarheid van uw applicaties.
  • Citrix ADC Application templates werken met tools die uw cloudservices automatiseren, wat zorgt voor een snelle implementatie van uw application delivery-infrastructuur.
  • Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van een industry-standard hypervisor tot een cloud-native, DevOps-vriendelijke containergebaseerde uitvoering die eenvoudig door uw ontwikkelaars kan worden ingericht in een Docker host.

Citrix Application Delivery Management

  • Beheer, monitoring en troubleshooting van de hele Citrix ADC infrastructuur vanuit één uniforme console.
  • Weergeven, automatiseren en beheren van netwerkservices voor de applicatiearchitectuur.
  • End-to-end analytics en inzicht in applicatieperformance en geautomatiseerde troubleshooting.

Citrix ADC CPX Express

  • Citrix ADC CPX Express biedt Citrix ADC web en application load balancing, acceleration, security en offload feature set in een simpele, eenvoudig te installeren container.
  • Gebruik de Docker engine en Citrix ADC load balancing en trafficmanagement voor containergebaseerde applicaties.
  • Implementeer een of meer Citrix ADC CPX Express instances standalone op een Docker host.

Bekijk

Bent u de favoriete Citrix ADC #RockStar van uw app developers?

Ontdek hoe u Citrix Application Delivery Management en servicegroepen kunt gebruiken om te bepalen welke applicaties en Stylebooks beschikbaar zijn voor elke afzonderlijke afdeling van uw organisatie.

Lees

Blog: Citrix Application Delivery Management – tips, trucs en lessen

Alles over de laatste IT-trends, nieuwe Citrix releases en overnames, en oplossingen voor problemen die klanten vaak tegenkomen.

Ontdek

Whitepaper: Citrix ADC automatiseren met Ansible

In deze whitepaper kijken we hoe Ansible organisaties helpt bij het automatiseren van het beheer van Citrix ADC appliances.

Volgende stap