Bouw een microservices-architectuur met een DevOps-vriendelijke ADC

De wendbare organisatie heeft een infrastructuur nodig die snel met de markt meeverandert. Voor een digitale organisatie is het noodzakelijk dat de applicaties van vroeger worden omgevormd tot meer servicegeoriënteerde applicaties, dat code sneller resultaat oplevert en dat u van één datacenter evolueert naar een hybride multicloud-omgeving. Maar dan moeten uw ontwikkelaars en DevOps-teams natuurlijk wel kunnen beschikken over de juiste tools.

De ADC in een nieuwe vorm: De kloof tussen traditionele (IT) en DevOps application delivery gedicht

Lees hoe

Citrix Networking ADC CPX of VPX fungeert als proxy tussen apps of als punt voor applicatiebeheer, en biedt daarmee applicatiesecurity samen met app-to-app authenticatie en gemeenschappelijke TLS. Verder zijn er uitgebreide Layer 7-mogelijkheden (HTTP rewrite, URL routing/content switching, layer 7 DDoS en beperking van de snelheid). Implementatie in Kubernetes of OpenShift maakt het mogelijk dat ontwikkelaars zich focussen op wat ze het beste kunnen en dat wij instaan voor de Layer 7-infrastructuur. Citrix Networking ADC CPX en VPX waken ook over diverse metrics die naar het Citrix Application Delivery Management worden verzonden om analyse en inzicht mogelijk te maken.

Bij gebruik in combinatie met Citrix Application Delivery Management kan Citrix Networking ADC CPX worden geïntegreerd met containergebaseerde orchestration-tools zoals Apache Mesos en Kubernetes, om centrale policy’s en orchestration te implementeren en om diepgaand inzicht te krijgen in de netwerk- en applicatieperformance. Citrix ADC biedt ook integratie met PaaS-vendors zoals OpenShift.

Een wendbare infrastructuur wordt vaak gebruikt voor workloads die in een hybride multicloud-omgeving kunnen draaien. Citrix Networking ADC CPX is portable over Linux-hosts heen, wat de implementatie in deze soorten omgevingen vereenvoudigt. Citrix Application Delivery Management vereenvoudigt het beheer van meerdere CPX appliances ongeacht waar deze staan, met beheer van SSL-certificaten en onmiddellijk zicht op de status van de microservice-infrastructuur.

De Citrix ADC heeft een gemeenschappelijke codebase die kan worden gebruikt voor elke vormfactor (hypervisor, container of hardware op maat). Veel opensource-alternatieven hebben geen management-, analytics- en orchestration-platform, en de meeste ADC-vendoren hebben geen containergebaseerde ADC met een eenvoudige architectuur die onafhankelijk van de hardware kan draaien. In tegenstelling tot de concurrentie biedt Citrix ADC de complete stack, in één image, voor alle securityupdates of fixes.

Citrix-product

Citrix ADC

  • Citrix ADC CPX biedt een DevOps-vriendelijke, cloud-native ADC in een Docker-container.
  • Volledige L4-7-functionaliteit is beschikbaar van ontwikkel- tot test- en implementatiefase, wat veel extra snelheid oplevert.

Bekijk

Overzicht Citrix ADC CPX

Het beste van Citrix ADC in een Docker-container.

Lees

Integratie Citrix ADC en Kubernetes

Het is nu mogelijk om Citrix ADC CPX te gebruiken als Ingress-controller in Kubernetes-clusters voor het load balancen van het noord-zuid-verkeer naar uw Kubernetes-services.

Ontdek

Download Citrix ADC CPX Express

Een gratis (zonder licentie) ‘microservice-bewuste’ load balancer in een Docker-container.

Volgende stap