Applicaties overbrengen naar de hybride cloud

Veel organisaties kiezen bij de migratie van hun apps naar de cloud voor een hybride aanpak. Sommige applicaties staan in de cloud, sommige blijven on-premise staan. Nieuwe applicaties worden aangeboden als SaaS of ontwikkeld in de cloud.

Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om de beschikbaarheid, performance en security van alle verschillende applicaties te waarborgen. Citrix ADC biedt een oplossing voor het aanbieden van applicaties die de uitrol van applicaties in een hybride cloudmodel vereenvoudigt.

De ADC in een nieuwe vorm: Omgaan met hybride/multicloud application delivery

Lees hoe

Wanneer u apps hebt in de cloud en on-premise, dan hebt u verschillende monitoringtools nodig. Dit maakt het erg lastig en duur om inzicht te krijgen in het gebruik en de performance in deze omgevingen, en dat maakt het moeilijk om de gebruikerservaring te verbeteren.

Citrix Application Delivery Management maakt zowel uw apps in de cloud als de apps die u on-premise hebt staan, tegelijk inzichtelijk.

U moet gewoon de cloud kunnen kiezen die het best aansluit op uw behoeften, zonder te worden beperkt door de onderliggende resources en infrastructuur van uw cloudprovider.

Citrix ADC is een softwaregeoriënteerd platform dat u kunt implementeren in elke cloud of binnen de organisatie (on-premise). De beschikbare capaciteit bevindt zich in een pool waaruit u kunt putten om ADC’s en capaciteit in te zetten waar dat het meest nodig is.

Veel organisaties kiezen voor een multicloud-strategie om grip te krijgen op de kosten en een oplossing te hebben voor storingen en fouttolerantie.

Wanneer er een server uitvalt in de cloud, kan Citrix ADC de workload meteen overdragen aan een alternatieve cloudprovider of on-premise resources.

Om verbinding te kunnen maken met applicaties in de cloud, moet de verbinding met de cloud betrouwbaar zijn. Voor gebruikers in externe vestigingen is dit nog belangrijker.

Citrix SD-WAN verbetert de betrouwbaarheid van de cloudverbinding door verbindingen te combineren, bijvoorbeeld DSL, satelliet of LTE samen, om op deze manier een consistente gebruikerservaring mogelijk te maken.

Hoe meer SaaS-applicaties, hoe belangrijker het wordt om het aantal op internet gebruikte gebruikersidentiteiten en wachtwoorden te beperken.

Citrix Gateway maakt een Single Sign-On mogelijk voor alle applicaties van de organisatie, ook SaaS.

Gerelateerde producten

Citrix ADC

  • App delivery naar alle locaties
  • Automatische en onopvallende omleiding van gebruikers naar een tweede cloud of datacenter bij failover
  • Hoge beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en services
  • Gebruik van de cloud als een ‘reserve’-datacenter

Citrix SD-WAN

  • Combineert meerdere WAN-verbindingen tot één veilig logisch pad
  • Hoge fouttolerantie voor netwerk- en internetverbindingen van vestiging of datacenter naar de cloud

Citrix Application Delivery Management

  • Inzicht en analytics over alle applicaties heen, in elke cloudomgeving 
  • Automatisering van application delivery services over de public cloud en on-premise heen 
  • Hoge beschikbaarheid van applicaties in multicloud-omgevingen

Bekijk

Webinar: Belangrijke eisen voor het automatiseren van de service delivery in hybride cloudomgevingen

Ontdek hoe u uw application delivery ondersteunt tijdens uw reis naar de cloud.

Lees

Download het e-book – Gids voor het kiezen van de juiste ADC voor de digitale transformatie

Ontdek

Meer info over ADC’s

Ontdek onze extra video’s, whitepapers en meer.

Volgende stap