Realiseer de transitie van uw infrastructuur naar een app-gedreven, software-gebaseerd netwerk

Vergeleken met de ontwikkelingen op het gebied van processoren, opslag en virtualisatie is netwerktechnologie wat op de achtergrond komen te staan. Toch is goede networking belangrijk om organisaties naar de cloud te kunnen brengen. Het dynamische karakter van cloudservices maakt flexibiliteit en schaalbaarheid extra belangrijk. Veel datacenters gebruiken nu nog netwerken die op deze punten tekortschieten. De transitie naar Software-Defined Networking (SDN) maakt het netwerk programmeerbaar en flexibel, wat het eenvoudiger maakt om nieuwe behoeften te ondersteunen.

Lees hoe

Citrix ADC is ontwikkeld voor gebruik in gevirtualiseerde netwerken en is bij uitstek geschikt voor integratie met SDN en cloud orchestration. Het platform combineert de flexibiliteit van virtualisatie met de resiliency, betrouwbaarheid en performance van speciaal voor de taak ontwikkelde netwerkappliances. Meerdere fysieke devices zijn niet meer nodig. Eén Citrix ADC kan worden ingezet in een multi-tenant-omgeving, waarbij het verkeer per afnemer gescheiden kan worden gehouden en elke afnemer zijn eigen resources krijgt. Systeembeheerders geven elke instance precies de juiste capaciteit voor de workload van de afzonderlijke afnemer. Daarbij is er fijnmazige controle over de CPU, het geheugen en de SSL-hardware.

Van bestaande fysieke netwerken tot software-defined netwerken zoals OpenDaylight of een virtuele network overlay, Citrix ADC heeft voordelen voor elke organisatie. Citrix biedt dezelfde functies en features op al onze Citrix ADC platforms, fysiek of virtueel, zodat integratie altijd mogelijk is en altijd de nodige L4-L7-netwerkservices kunnen worden geboden om maximale beschikbaarheid, performance en security te realiseren.

De huidige SDN-technologie werkt op de lagen L2-3 en maakt alle potentiële voordelen niet waar. Het next-generation Citrix ADC platform brengt de L4-7-netwerkservices bij elkaar in één applicatiebeheerlaag en integreert dit applicatiebeheer met bestaande transportnetwerken en nieuwe SDN-technologie. De beheerlaag maakt nieuwe L2-3 SDN-architecturen volledig ‘app-driven’ door toepassing van appgerichte definities en policy’s die het netwerkontwerp kunnen vereenvoudigen en het hele netwerk intelligenter maken.

Het gecentraliseerde beheer van Citrix ADC beperkt de overhead en wildgroei die meestal te zien is bij complexe netwerkapplicaties. Intuïtieve workflows vereenvoudigen de provisioning en uitrol van nieuwe netwerkservices. De centrale beheerlaag maakt het tegelijk mogelijk om centraal zicht te krijgen op alle gegevens en biedt op een coherente manier zicht op de operationele eigenschappen van alle instances die op de appliance actief zijn. Deze softwarematige aanpak maakt het perfect mogelijk om de dynamische veranderingen te ondersteunen die tegenwoordig te zien zijn in cloudomgevingen met apps.

Citrix-product

Citrix ADC

  • De eenvoudigste manier om uw infrastructuur om te vormen tot een software-defined netwerk met maximale security, performance en betrouwbaarheid
  • Brengt L4-7-netwerkservices bij elkaar in één laag voor het applicatiebeheer en is in staat om L2-3-architecturen volledig ‘app-driven’ te maken
  • Biedt automatisering op basis van policy’s, beheerd via één console, voor meer efficiëntie, hogere performance en lagere bedrijfskosten

Volgende stap