Word Citrix-partner

Sluit u aan bij een community van erkende toonaangevende technologische organisaties en bied uw klanten de beste instrumenten voor het veilig aanbieden van gegevens en apps. Wanneer u een Citrix-partner wordt, vergroot u razendsnel uw zakelijke kansen op nieuwe lucratieve markten. Plan, implementeer en beheer de Citrix-oplossingen op de juiste wijze en verhoog uw winstgevendheid - voor zowel uw organisatie als voor uw klanten

Kies een partnerrelatie die aan uw doelstellingen voldoet.

Citrix-oplossingen verkopen, adviseren of hosten

Service Provider

Bied Citrix-oplossingen aan voor virtualisatie, waaronder gehoste desktops en applicaties, op basis van huur, abonnement of als service.

Solution Advisor

Win het vertrouwen van uw klanten als expert in oplossingen voor mobiele werkstijlen en verdien incentives als erkenning voor uw betrokkenheid en succes.

SaaS Referral Partner

Wanneer u onze toonaangevende SaaS-oplossingen voor het mkb adviseert aan uw klanten, komt u in aanmerking voor een genereuze beloning.

System Integrator

Help klanten innovatieve zakelijke oplossingen te ontwerpen, te plannen en te leveren, gebruikmakend van het productportfolio van Citrix.

Meer informatie

Independent Software Vendor

Bouw de Citrix-technologie in uw eigen software in om de allerbeste functies, prestaties en ROI te leveren.

Meer informatie

Partners managen en ondersteunen
 

Distributor

Bied verkoop, orderverwerking en support voor Citrix Solution Providers en wederverkopers.

Opleiding aanbieden
 

Authorized Learning Center

Help klanten de ROI te vergroten en IT-productiviteit te verbeteren met opleiding in en certificering voor Citrix-producten.

Compatibele oplossingen demonstreren

Citrix Ready

Zorg dat klanten uw product, oplossing of service gemakkelijk kunnen vinden na het testen en de verificatie van compatibiliteit met Citrix.