Laat de omzet en winst van uw opleidingsactiviteiten groeien

Citrix Authorized Learning Centers spelen een belangrijke rol om Citrix-klanten te helpen naar een volledige tevredenheid over hun Citrix-oplossingen. Als Citrix Authorized Learning Center draagt u bij aan een betere betrouwbaarheid en efficiency van de Citrix-omgeving van uw klanten en vermindert u hun afhankelijkheid van technische support voor het oplossen van problemen. Een groot Citrix-klantenbestand - waaronder 100 procent van de Fortune 100-organisaties en 98 procent van de Fortune Global 500, en tevens honderdduizenden kleine organisaties en individuen - bieden volop mogelijkheden voor Citrix Authorized Learning Centers.

Voordelen voor Citrix Authorized Learning Center partners

  • Omzet uit het verkopen en hosten van Citrix-opleidingen gebruik makend van een Citrix-klantenbestand
  • Ondersteuning bij verkoop van het Citrix Education sales team
  • De mogelijkheid om opleidingsschema's te plaatsen op de Citrix Education website
  • Toegang tot hooggekwalificeerde Citrix Certified Instructors (CCI's)
  • Robuuste Citrix-geautoriseerde courseware en software
  • Gidsen over het inrichten van de opleidingen, licenties, leveringsgidsen en Citrix-logo's
  • Toegang tot de partnerwebsite voor educatieve productinformatie, templates voor marketing en reclame, en tools voor het beheren van marketingcampagnes

Aan de slag gaan

Om voor het Citrix Authorized Learning Center-programma in aanmerking te komen, vult u een kort profiel in en selecteert u 'Delivering Education as an Authorized Learning Center' als het type partnerrelatie Citrix waarin u geïnteresseerd bent. Als u geïnteresseerd bent om partner in Japan te worden, klikt u hier.

Neem voor aanvullende support contact op met Citrix Partneractiviteiten of raadpleeg de lijst hieronder.