Breid uw portfolio uit en laat uw organisatie groeien met Citrix-gebaseerde gehoste workspaces.

Neem deel aan het Citrix Serviceprovider-programma voor toegang tot technologie op abonnementbasis, zoals Desktop-as-a-Service (DaaS) en oplossingen voor applicatiehosting, mobility en het delen en synchroniseren van bestanden.

Beter met Citrix Services

Overtref uw consultingdoelen en verhoog verkoop van producten met het nieuwe Citrix Services Delivery Program.

Aan de slag

Voordelen voor de Citrix Service Provider

  • Breid uw organisatie snel en strategisch uit met flexibele pay-as-you-go-licenties zonder licentiekosten vooraf.
  • Onderscheid uzelf in de markt met geavanceerde oplossingen en een aanbod op maat voor specifieke marktsegmenten en niches op basis van vooraanstaande Citrix-producten.
  • Opschalen met weinig risico's dankzij diverse cloudgebaseerde diensten en de gevalideerde Citrix Reference Architectures.

Voordelen van Citrix als partner

  • Snellere time-to-market met behulp van bewezen best practices met deskundige begeleiding bij het plannen, bouwen, opstarten en laten groeien van een bedrijf dat gehoste applicaties en desktops aanbiedt.
  • Succesvolle implementaties dankzij praktische referentiearchitecturen, technische facilitering en het meest complete portfolio uit de sector voor het aanbieden van gehoste applicaties, desktops, data en mobility.
  • Hogere bedrijfswaarde door middel van kant-en-klare sales- en marketingtools, advies van DaaS-experts, het nieuwste analyse- en marktonderzoek en een goed geïnformeerde gemeenschap van deelnemers aan het programma.

Bied veilige gehoste desktops, applicaties en mobiliteitsservices

Creëer onderscheid met gehoste oplossingen die voldoen aan de bredere behoeften van klanten in de industrie.

Aan de slag

Werk sneller met een White Label Hosting Partner

Als een eenvoudiger en goedkoper alternatief voor het opzetten van een DaaS-infrastructuur, kan het doorverkopen van services vanuit een Citrix Service Provider White Label Hosting Partner de time-to-market verkorten en een SLA en support-garantie bieden die kleinere organisaties aanspoort . Nieuwe deelnemers aan deze groeiende markt voor cloud-hosted desktops vinden zo een snellere manier voor inkomsten door samen te werken met een gevestigde white label hosting partner.

Ideale klanten van white label-partners zijn bijvoorbeeld resellers van hosting providers die de klantrelatie willen verbeteren, service providers die de gemiddelde inkomsten per user willen verbeteren (ARPU), en managed service providers die de ondersteuning voor infrastructuur wensen te verminderen of af te stoten.

Bent u een mkb-klant op zoek naar Citrix-gebaseerde gehoste services? Vind dan hier een Citrix Service Provider bij u in de buurt.

Volgende stappen

Voor de eerste keer aanmelden?
Service providers in het Microsoft SPLA-programma komen in aanmerking voor aanmelding.

Reeds Citrix-partner?
Log in op de Citrix Partner Central Organization Summary tool om u aan te melden (kies 'Apply for a Program').