Veilige digitale workspace
Amsterdam +31(0)20-301 3400
Diegem +32 2709 2231
Pictogram Applicatievirtualisatie en VDI

Veilige digitale workspace

Integratie van technologieën, platforms, devices en clouds voor een veilig en eenvoudig IT-beheer. Medewerkers krijgen gepersonaliseerde toegang tot de systemen en tools die ze nodig hebben, altijd en overal.

VEILIGE DIGITALE WORKSPACE

Citrix Workspace

Wat is een veilige digitale workspace?

Een veilige digitale workspace is een flexibele, geïntegreerde manier om apps, desktops, data en devices aan te bieden aan gebruikers, geheel op maat van de specifieke context en bovendien volstrekt veilig. Een uniforme, contextafhankelijke en veilige digitale workspace van Citrix maakt dit alles mogelijk. Zo realiseert u alle voordelen van uw hybride of multi-cloud omgeving en vereenvoudigt u het beheer en de security. Een complete, veilige digitale workspace heeft de volgende kenmerken:

Eén geheel

De IT-afdeling kan uw volledige technologische infrastructuur configureren, bewaken en beheren vanuit één console en zo een uniforme gebruikerservaring mogelijk maken.

Contextafhankelijk

Digitale workspaces gebruiken machine learning om zich aan te passen aan het patroon en de verwachtingen van de gebruiker, zodat deze veilig kan werken, ongeacht waar hij of zij ook is.

Veilig

Een veilig digitaal ‘hek’ maakt het netwerk en ecosysteem van de gebruikers op een veilige manier toegankelijk en biedt predictive analytics, zodat bedreigingen proactief kunnen worden aangepakt.

Je neemt je werkplek gewoon met je mee. Als je op kantoor afsluit en even later verdergaat in de trein, staat de cursor nog op precies dezelfde plek. Dat is de toekomst. Een toekomst die volstrekt logisch werkt.
Markus Marksteiner
CTO
Baloise Group

Waarom Citrix Workspace?

Het beheer van steeds meer SaaS-, web- en mobiele apps in diverse cloudomgevingen is op den duur onwerkbaar en verhoogt de securityrisico’s. Citrix Workspace brengt de controle terug bij de IT-afdeling. Het digitale hek zorgt ervoor dat elk gevaar wordt afgeslagen. Met Citrix Workspace kunt u uw apps, content en netwerken beschermen en de gevaren voor de moderne verspreide, hybride, multi-cloud, multi-SaaS, multi-device omgevingen op een proactieve manier aanpakken. Alleen Citrix is in staat om alle apps en data op een geïntegreerde manier bij elkaar te brengen, zowel on-premise als in de cloud, zodat de juiste gebruiker op het juiste moment op de juiste ervaring kan rekenen.

Erkenning in de markt

  • Citrix XenApp verlaagt de kosten van desktopondersteuning met 1,7 miljoen dollar.

  • Citrix door IDC genoemd als leider in de 2017 MarketScape voor Enterprise Mobility Management.

  • Citrix vermeld als leider in het Magic Quadrant voor Content Collaboration Platforms.

  • Kies Citrix voor al uw ADC-behoeften, wereldwijd

Onze aanbevolen partners

Volgende stap