Laat uw organisatie groeien in de concurrerende cloudmarkt

Voldoe aan de behoeften van de klant en verbeter de efficiëntie

Aanbieders van cloudservices moeten hun kosten zien te verlagen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de diensten die ze aanbieden, zoals infrastructuur, platform en netwerken. Alleen dan kunnen ze de concurrentie voor blijven. Hiervoor hebt u een vendor nodig met een compleet aanbod infrastructuuroplossingen en ondersteuning, zodat u uw systemen snel laat renderen en diensten aanbiedt die u onderscheiden van de concurrentie.

Schaalbare cloudservices op basis van onze aanpasbare oplossingen

De producten van Citrix zijn gebouwd op op oerdegelijke infrastructuurcomponenten die perfect schaalbaar zijn en dus uitstekend kunnen worden afgestemd op het aantal klanten dat u moet ondersteunen. Ook uw unieke behoeften op het gebied van security, stabiliteit en performance worden hiermee perfect ingevuld. De oplossingen die Citrix aanbiedt op het gebied van cloudinfrastructuur maken het mogelijk om bij het creëren van uw cloudomgeving van begin af aan rekening te houden met de automatisering en integratie die u nodig hebt, zonder vendor lock-in. Cloudservices kunnen snel en kosteneffectief worden geïmplementeerd, op de juiste schaal, voor klanten met uiteenlopende (en veranderende!) behoeften.

Begin bij de hypervisorlaag met een servervirtualisatieplatform voor de cloud

XenServer is een virtualisatieplatform dat in de belangrijkste public cloudomgevingen wordt gebruikt door alle grote cloud orchestration platforms, waaronder CloudPlatform, Apache CloudStack en OpenStack. Deze interoperabiliteit betekent dat XenServer ‘cloud-ready’ is: ontwikkeld voor horizontaal schalen speciaal voor de cloud, security, openheid en eenvoud.

Optimaliseer uw delivery-netwerk met NetScaler

Om op een winstgevende manier te blijven groeien moeten aanbieders van cloudservices hun efficiëntie maximaliseren en kosten verlagen door hun resources beter te benutten en flexibele interoperabiliteit mogelijk te maken. NetScaler biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid en optimalisatie van netwerken en is gecertificeerd om te draaien op de Mirantis OpenStack-distributie. Het is bovendien hét gevirtualiseerde ADC-platform op de markt. Bied uw klanten nu geautomatiseerde netwerkservices aan met inbegrip van load balancing en ADC.

Ontdek de marktleidende oplossingen voor aanbieders van cloudservices

Gebruik infrastructuurproducten van Citrix om het aanbieden van cloudservices te optimaliseren, beveiligen en beheren met een minimum aan moeite. Binnen de kortste keren implementeert u netwerkservices met multi-tenant- en selfservicevoorzieningen, zoals load balancing ‘as a Service’ met NetScaler Control Center (NCC).

Gerelateerde producten:

Klanten willen hun bestaande datacenterinvesteringen beschermen door dedicated publieke cloudbronnen te integreren met infrastructuur op de eigen locatie. Citrix helpt aanbieders van cloudservices met concurrerende diensten die aan al deze behoeften voldoen.

Gerelateerde producten:

Citrix-netwerkoplossingen worden gebruikt voor de grootste en succesvolste cloudomgevingen ter wereld. Belangrijke aanbieders van cloudservices gebruiken Citrix om het netwerk op een kosteneffectieve manier te kunnen schalen en daarbij data en apps veilig te stellen, het beheer te stroomlijnen en netwerkservices te automatiseren.

Gerelateerde producten:

Meer informatie

Interesse om Citrix Service Provider te worden? Vraag nu aan.

Service providers in het Microsoft SPLA-programma komen in aanmerking voor aanmelding.