Pictogram Government

IT-oplossingen voor de overheid

Veilig aangeboden apps en data voor mobiele medewerkers bij de overheid. Voor een verhoging van de efficiëntie, verlaging van de operationele kosten en verbetering van de gebruikerservaring.


Meer informatie aanvragen

De uitdagingen voor een veilige IT bij de overheid

Overheidsinstellingen maken zich steeds vaker zorgen over zaken als security, budget en de almaar toenemende wet- en regelgeving. IT-afdelingen bij de overheid hebben het op hun beurt zwaar met het beheer van alle verschillende devices, de migratie van oudere systemen en consolidatie van datacenters.

Met de oplossingen van Citrix kunnen overheidsinstanties een complete strategie uitwerken om deze uitdagingen aan te pakken.

Met het nieuwe systeem werken we slimmer en sneller, en kunnen we gemakkelijker naar de burger toe. De samenwerking met partners verloopt soepeler, en uiteindelijk komt dat onze hele gemeente ten goede. We krijgen veel positieve feedback van onze inwoners: we werken beter, we reageren sneller en we gaan beter om met lokale problemen.
Sarah Reed
Assistant Chief Executive
Gemeenteraad van Sunderland

Citrix helpt ministeries bij het mobiel maken van hun mensen. De operationele kosten gaan omlaag, de gebruikerservaring wordt verbeterd. De provisioning van desktops en applicaties is een kwestie van minuten en de operationele kosten kunnen met maar liefst 40 procent worden gedrukt. Daarmee bieden de oplossingen van Citrix alvast twee voordelen die belangrijk zijn voor de overheid.

Naadloze mobiele toegang tot desktops voor extra efficiëntie en productiviteit. Realtime netwerk- en performanceoptimalisatie van Citrix staat garant voor een snelle, betrouwbare en hoogwaardige ervaring, ongeacht locatie, device of netwerkverbinding.

Citrix transformeert de werkplek bij de overheid met oplossingen die vertrouwelijke gegevens en complete instanties beschermen tegen cybergevaren. Apps en data blijven veilig in het datacenter. Het gebruik wordt heel fijnmazig geregeld op basis van policygestuurde authenticatie. Deze vorm van toegangsbeheer en de audit- en rapportagemogelijkheden maken het voor de IT-afdeling mogelijk om compliance af te dwingen en informatie en data optimaal te beheren en beschermen.

Citrix maakt het voor federale overheidsinstanties mogelijk om te besparen met de cloud en toch maximale security, flexibiliteit en productiviteit te bieden. De IT van de federale overheid maakt systemen inzichtelijk en zorgt ervoor dat het delen van gegevens door de gebruikers heel fijnmazig kan worden aangestuurd.

Kom meer te weten over Citrix Content Collaboration FedRAMP-accreditatie, het vroegere In Process.

Laat u informeren

Ga naar het Citrix Government Briefing Center, een nieuwe online-informatiebron. Alles om het beslissingsproces bij IT-projecten soepel te verlopen.

Meer informatie

Amerikaanse Overheid (federaal, staat en lokaal)

Meer informatie aanvragen