IT-oplossingen voor de zorg

IT-oplossingen van Citrix voor de zorg maken digitale transformatie mogelijk en bieden veilig en direct toegang tot patiëntendossiers, ongeacht locatie, device en netwerk.

Maak de toegang tot elektronische patiëntendossiers eenvoudiger met een centrale EPD-implementatie. Bied volledige desktops of alleen apps aan aan elk device, van verrijdbare werkstations en betaalbare thin clients tot pc’s, Mac’s en tablets. Citrix biedt artsen een realtime ervaring die minstens net zo goed is als bij een lokaal geïnstalleerde applicatie.

Citrix heeft mobiele oplossingen om medische workflows te verbeteren en voor meer betrokkenheid te zorgen. Artsen beschikken voortaan op elk mobiel device over de patiëntgegevens die ze op dat moment nodig hebben.  Als ze naar een andere kamer gaan, gaan hun apps en data gewoon mee. Dat betekent minder vaak klikken en minder tijdverlies omdat niet steeds opnieuw dezelfde apps opgestart hoeven te worden.

De IT-afdeling zorgt voor een naadloze en consistente ervaring, ongeacht device, tijdstip of locatie, met elektronische patiëntendossiers (EPD’s) en andere medische of zakelijke applicaties die altijd meteen toegankelijk zijn. Een en hetzelfde image kan worden opgeschaald naar de hele omgeving. Een upgrade of update van de software kan op een volledig transparante manier worden doorgevoerd in de hele infrastructuur.

Policy’s maken het veel eenvoudiger om aan wet- en regelgeving te voldoen. Het systeem bepaalt op basis van de omstandigheden of toegang tot vertrouwelijke (medische) gegevens is toegestaan, en creëert een audittrail. Citrix oplossingen hebben ingebouwde tools voor monitoring, logging en rapportage, wat een belangrijk hulpmiddel kan zijn bij verder onderzoek naar een incident rond compliance.

Met de oplossingen van Citrix komen geheime medische gegevens, onderzoeksgegevens en financiële gegevens van patiënten nooit op het device van de gebruikers te staan. Waar dan wel? In het datacenter, perfect beveiligd.  NetScaler Unified Gateway verkleint het aanvalsrisico door fijnmazig toegangsbeheer mogelijk te maken voor elk punt van toegang, inclusief ondersteuning voor nFactor-authenticatie.   

Externe (derde) partijen kunnen speciale toegangsrechten toegewezen krijgen zodat ze alleen toegang hebben tot de informatie die absoluut nodig is, op devices die de organisatie ter beschikking heeft gesteld of op hun eigen mobiele devices. Met de oplossingen van Citrix is het net zo eenvoudig om de toegang weer in te trekken. De gebruiker krijgt via het device geen toegang meer en alle gecontroleerde gegevens worden verwijderd, of het device nu verbinding heeft met het netwerk of niet.

100%

100% van de 10 grootste zorgorganisaties in de Verenigde Staten werkt met IT-oplossingen van Citrix.

Workspace IoT voor de zorg

Met onze huidige omgeving kunnen we ons EMR-systeem, onze dicteersoftware, imaging viewers en meer aanbieden aan duizenden artsen en ziekenhuismedewerkers ongeacht waar ze zich bevinden. Als mobiele devices kwijtraken of worden gestolen, kunnen we die devices op afstand wissen. En het mooie is dat onze eindgebruikers hier helemaal niets van hoeven te merken. De meeste mensen weten niet hoe het werkt. Wat ze wel weten is dat het gewoon werkt.
Linda Shanley
Vice President en CIO
Saint Francis Hospital and Medical Center

Volgende stap