Oplossingen voor serviceproviders

Aanbieders van cloudservices

Citrix heeft beproefde cloudoplossingen waarmee aanbieders van cloudservices, van klein tot groot, alle flexibiliteit genieten om binnen de kortste keren innovatieve diensten op de markt te brengen. U krijgt de automatisering en integratie die u nodig hebt zonder uw eerdere investeringen in infrastructuur overboord te gooien. Uw kapitaaluitgaven blijven dus beperkt. De oplossingen van Citrix dienen voor cloud orchestration, netwerkschaalbaarheid, optimalisatie en virtualisatie van infrastructuur.

Ontdek de oplossingen voor aanbieders van cloudservices

Aanbieders van communicatieservices

Om de concurrentie voor te blijven moeten aanbieders van communicatieservices hun gebruikers een optimale ervaring bieden qua mobiele data en de opbrengst uit hun datadiensten verhogen. De oplossingen van Citrix maken het voor deze categorie serviceproviders mogelijk om hun netwerkdiensten en applicaties volledig geoptimaliseerd aan te bieden. Citrix kan u helpen bij de opkomst van nieuwe technologie, zoals virtualisatie van netwerkfuncties (NFV) en geautomatiseerde netwerken en datacenters.

Ontdek de oplossingen voor aanbieders van communicatieservices

Aanbieders van managed services

Aanbieders van managed services verlenen applicatie-, netwerk- en andere IT-diensten, lokaal of vanuit de cloud, op basis van een ‘pay as you go’-prijsmodel. De hostinginfrastructuur van Citrix maakt het voor deze categorie serviceproviders mogelijk om ‘business-ready’-diensten aan te bieden, zoals gehoste applicaties en desktops, mobility management en datadiensten, die aan de basis liggen van trouwe klanten en een hogere opbrengst per gebruiker (ARPU) opleveren.

Meer informatie over gehoste applicaties en desktops