We willen beter duidelijk maken waar Citrix oplossingen voor staan. Meer informatie.

Versnel zakelijke mobiliteit

Citrix biedt technologie en producten waarmee kleinere organisaties steeds beter mobielere medewerkers kunnen ondersteunen. Ze vereenvoudigen hiermee tevens de IT zodat zij flexibel, concurrerend en gefocust kunnen blijven op groei.

Veilige toegang tot apps vanaf elke locatie

Om uw organisatie te laten groeien, moet u uw medewerkers — en uw budget — loskoppelen van uw fysieke kantoor. Mensen hebben de flexibiliteit nodig om vanuit elke locatie te kunnen werken, vanaf locaties van klanten en partners tot het dichtstbijzijnde restaurant of hotel. Met Citrix biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om apps en desktops veilig te benaderen vanaf elke locatie, op elk apparaat, zodat zij de ideale tijd en plaats kunnen kiezen om te werken.

XenApp
voor appvirtualisatie

XenDesktop
voor desktopvirtualisatie

NetScaler
voor application delivery-netwerken

Desktops-as-a-Service
toegang tot apps en desktops in de cloud op abonnementsbasis

Citrix XenApp en XenDesktop

Houd uw organisatie mobiel en uw informatie beveiligd

Uw medewerkers hebben mobiliteit nodig om hun werk overal mee naar toe te nemen en om te werken vanaf de locatie waar zij het meest productief zijn. Mobiele apparaten van consumenten kunnen uw mobiliteitsstrategie een snelle start geven, maar ze kunnen ook gaten in de security maken, wat u zich niet kunt veroorloven. U hebt een manier nodig om uw medewerkers te laten werken vanaf elke locatie en elk apparaat, terwijl u uw intellectueel eigendom en klantgegevens veilig houdt. Met Citrix-oplossingen voor mobility en voor het delen van gegevens, verbetert u de zakelijke mobiliteit en maakt u BYOD mogelijk. U beheert gebruikerstoegang voor bedrijfsapps en gegevens vanaf elk mobiele apparaat.

XenMobile
voor beheer van mobiele apps en devices

ShareFile
voor het delen van gegevens en opslag

XenApp
voor appvirtualisatie

XenDesktop
voor desktopvirtualisatie

NetScaler
voor application delivery-netwerken

Citrix Workspace Suite
voor complete mobiele werkplekken

Desktops-as-a-Service
voor toegang met inschrijving naar door cloud gehoste apps en desktops

Optimaliseer en beveilig uw netwerk

Uw groeiende organisatie heeft de juiste netwerkperformance nodig om te concurreren met de besten, terwijl hoge kosten moeten worden vermeden. Of medewerkers hun apps en gegevens nu benaderen via LAN, internet of cloud, zij zijn afhankelijk van goede beschikbaarheid en een geweldige gebruikerservaring om hun werk te kunnen doen. Ondertussen moet u uw apps en gegevens veilig houden, waar en hoe deze ook worden gebruikt. Citrix netwerkoplossingen helpen kleinere organisaties om beschikbaarheid en performance op professioneel zakelijk niveau te leveren.

NetScaler
voor application delivery-netwerken

NetScaler SD-WAN
voor WAN-optimalisatie

Vereenvoudig werkplekbeheer

Wanneer het aantal mobiele medewerkers toeneemt, gaat men op zoek naar mogelijkheden om apps en desktops op meer verschillende devices te benaderen. Dit maakt het voor de IT-afdeling nog complexer en duurder om op al die devices te zorgen voor veilige toegang tot apps en desktops.

Virtualiseer en centraliseer het beheer van Windows-apps en -desktops zodat u de kosten van IT-beheer vermindert, snel medewerkers of inhuurkrachten kunt inwerken en ononderbroken productiviteit kunt garanderen voor medewerkers en uw organisatie.

Met Citrix desktop virtualisatie-oplossingen kunt u alle apps of desktops van uw organisatie bijwerken, installeren en problemen oplossen via een enkel image, waardoor minder tijd wordt besteed aan werkplekbeheer en er meer tijd is om IT naar een volgend niveau te brengen.

XenApp
voor appvirtualisatie

XenDesktop
voor desktopvirtualisatie

Desktops-as-a-Service
voor toegang met inschrijving naar door cloud gehoste apps en desktops

Meer informatie

Hoe kopen
Bekijk inkoopopties voor Citrix-oplossingen.

Alle Citrix MKB-producten
Bekijk alle Citrix-producten voor kleine en middelgrote organisaties