We willen beter duidelijk maken waar Citrix oplossingen voor staan. Meer informatie.

Meer flexibiliteit met Software-Defined Networking

Maak een einde aan de traditionele netwerkbeperkingen en realiseer het volledige potentieel van virtualisatie.

Transformeer uw netwerk om aan veranderende eisen te voldoen

Om alles te halen uit uw servervirtualisatie-omgeving, moet uw netwerk het mogelijk maken workloads binnen enkele seconden tussen servers te verplaatsen. Het mag geen dagen of weken duren om een VM te herconfigureren voor de nieuwe locatie. Traditionele netwerkhardware is te statisch voor de snelle evolutie die moderne virtualisatie- en cloudstrategieën vereisen en heeft te hoge operationele kosten om de cloud echt te laten renderen. Software-Defined Networking (SDN) overwint de beperkingen van traditionele netwerken doordat de volledige implementatie van de datacenterinfrastructuur kan worden geautomatiseerd en als service kan worden aangeboden.

Citrix levert de allerbeste SDN

Citrix werkt met breed scala aan partners, gespecialiseerd in netwerksecurity, netwerkinzicht, Mobile Device Management, identiteitsbeheer en beveiliging van webcontent, om zo de allerbeste gevirtualiseerde netwerkoplossingen te bieden. Citrix NetScaler integreert met toonaangevende SDN-systemen en platforms voor het inrichten van cloudservices. Het resultaat is een dynamische netwerkarchitectuur die SDN en cloudstrategieën ondersteunt om de flexibiliteit te vergroten, het gebruik te vereenvoudigen en de kosten te verminderen.

Versnel de uitrol van apps, consolideer services

Software-Defined Networking maakt de voordelen van datacentervirtualisatie nog groter, doordat resources flexibeler worden ingezet en de infrastructuurkosten verder omlaag kunnen. Policygestuurde automatisering van de workflow zorgt ervoor dat de IT-kosten fors omlaag kunnen. Applicaties worden on-demand aangeboden en mobility is nu ook op grotere schaal mogelijk. Citrix NetScaler integreert met toonaangevende SDN-platforms om het beheer van netwerk- en applicatieservices te convergeren in een centraal, uitbreidbaar platform voor het inrichten van die services. Via dit platform kunnen vervolgens de provisioning en configuratie van de volledige infrastructuur worden geautomatiseerd. Het resultaat is een moderne infrastructuur waarmee het aanbieden van nieuwe applicaties en services een kwestie is van een paar minuten.  

Extra flexibiliteit in uw datacenter en uw cloud

On-demand cloudservices en SDN maken het mogelijk voor organisaties om snel te groeien en zich aan te passen aan wat de moderne werkplek nodig heeft. Citrix NetScaler stelt organisaties in staat de beste security, performance en betrouwbaarheid te garanderen, of workloads nu in het datacenter draaien of in een externe cloud. Elke applicatieworkload kan nu heel eenvoudig op de juiste schaalgrootte worden aangeboden. Daarmee profiteren organisaties van alle voordelen die de cloud te bieden heeft.

Geautomatiseerde implementatie van netwerkservices

Een app-gerichte benadering voor het bepalen van het beleid en de netwerktopologie maakt dwingende, geautomatiseerde implementatie en configuratie van netwerkservices mogelijk. IT kan de netwerkservices en bijbehorende topologie vooraf vastleggen en vervolgens dynamisch voor elke applicatie de allerbeste services beschikbaar stellen. Dit neemt systeembeheerders de complexe, foutgevoelige provisioning per applicatie voor individuele netwerkservices uit handen.

Meer informatie