Consulting Services – verwacht het allerbeste

Citrix Consulting heeft jarenlange ervaring met het succesvol implementeren van projecten en helpt u met het bereiken van de hoogste efficiëntie, beheersbaarheid en flexibiliteit voor al uw strategische IT-diensten, van mobile workstiles tot cloud-diensten.

Vereenvoudig uw reis – wij helpen u

Versnel uw implementatie en minimaliseer het risico met de voordelen van Citrix Consulting. U deelt in de expertise van ervaren Citrix Consulting Architects met directe toegang tot engineers, lifecycleonderhoud en escalatieteams. Hierdoor implementeert u succesvol Citrix-oplossingen in elke fase van uw project.

Ervaring en expertise

Met onze meer dan 25 jaar ervaring en uitgebreide Citrix-oplossingen maken wij mobility mogelijk voor uw organisatie.

Tools en automatisering

Onze sterk geautomatiseerde tools configureren de basis en zorgen ervoor dat onze consultants hun expertise geheel kunnen wijden aan het verder verfijnen van uw oplossing.

Resultaten die ertoe doen

Onze consultants verdiepen zich in uw activiteiten en doelen, en komen daarna met een Citrix-oplossing die uw organisatie de meeste waarde bezorgt.

On-demand

Profiteer van de technische expertise van consultants die bij u op locatie komen of die hun diensten aanbieden op afstand, zoals voor de validatie van het ontwerp, verbeteringen na de lancering van nieuwe diensten of alles wat u verder maar nodig hebt.
 

Ontdek onze consultingservices voor:

Virtualisatie | Netwerken | Mobility Management | Cloudinfrastructuur

De Citrix Consulting-methode

Voor minimale risico's en maximale impact.

Citrix Consulting kan helpen bij het definiëren van een strategie die uw organisatie maximaal laat profiteren van deze technologie, met inbegrip van het ontwikkelen van oplossingen, het uitwerken van een roadmap en strategische planning, en het bepalen wat u nodig hebt aan hardware en storage.

Tijdens de evaluatiefase kijkt Citrix Consulting naar uw huidige omgeving en worden de use cases en gedetailleerde behoeften bepaald voor het project. Aan de hand van deze informatie stellen wij vervolgens de succescriteria voor het project op en bepalen we de richting van uw voorgestelde Citrix-implementatie, -upgrade of -uitbreiding.

De ontwerpfase bepaalt de architectuur en operationele processen die nodig zijn voor de implementatie en het onderhoud van de productieomgeving die ervoor moet zorgen dat uw succescriteria waarheid worden. Onderwerpen zoals schaalbaarheid, redundantie en hoge beschikbaarheid komen hierbij aan bod. Om uw omgeving optimaal te laten functioneren, werkt Citrix Consulting met best practices.

Tijdens de implementatiefase wordt de omgeving door Citrix Consulting zo gecreëerd en geconfigureerd dat aan de specificaties van de ontwerpfase wordt voldaan. Deze fase omvat ook de integratie van alle applicaties die tijdens de ontwerpfase zijn bepaald en grondige tests van alle componenten van de infrastructuur. Citrix Consulting zorgt voor een gefaseerde uitrol, zodat risico's tot een minimum beperkt blijven en een geslaagde implementatie kan worden opgeleverd.

Om uw Citrix-omgeving ook op langere termijn optimaal te laten werken, kan de hulp van Citrix Consulting worden ingeroepen. Onze consultants zorgen dan voor de continue bewaking en administratieve taken met betrekking tot de diverse functies. Citrix Consulting kan bij u onsite aan de slag, maar op afstand kan ook. Voor welke optie u ook kiest, u kunt rekenen op alle expertise om uw omgeving stabiel en uw gebruikers tevreden te houden.

Project Accelerator

Ontvang gratis hulp op maat voor implementatie van XenDesktop.

Ontdek meer over Project Accelerator

Bel ons rechtstreeks

Amsterdam +31 (0)20-301 3400
Diegem +32 2709 2231
Vind Citrix-ondersteuning wereldwijd

Verleng online via onze tool voor het beheer van uw onderhoudsprogramma

Zoek een plaatselijke consultant
Zoek Citrix-consultant bij u in de buurt.

Project Accelerator
Ontvang gratis hulp op maat voor implementatie van XenDesktop.

Veelgestelde vragen
Antwoord op enkele veelgestelde vragen over onze diensten en de voordelen ervan.